Nikša i Lara

Nikša zatraži sporazumni razvod braka od Lare

Iako Lara nikako ne može oprostiti Jakovu sve što je napravio, sve više je sigurna da svoju sreću više ne može naći ni sa svojim suprugom Nikšom.

Nikša i Lara
Konačno 'zbogom' Lare i Nikše vidjet ćemo ove nedjelje na Novoj TV

Nakon razgovora s Karmen, Nikša uviđa da se nema čemu nadati kad je Lara u pitanju i odlučuje se na konačan potez. Nikša će priopćiti Lari da je zatražio sporazumni razvod braka, a kako će to Lara primiti vidjet ćemo u nastavku koji će se prikazati u nedjelju, 22. travnja. U pozadini raskida braka Lare i Nikše istovremeno se rađa sve veća bliskost između Larine prijateljice Karmen i njenog sad već uskoro bivšeg supruga.

Karmenina vizija će, prema svemu sudeći, uskoro postati stvarnost, jer Nikša shrvan razvodom sve više osjeća veliku bliskost s njom. Karmen će učiniti sve da oraspoloži Nikšu, a u tome će i uspjeti nakon što uz dobru glazbu odlično provedu dan na plaži. Karmen će nakon lijepih zajedničkih trenutaka napokon skupiti hrabrost i izjaviti Nikši svoje osjećaje. Na plaži će pasti i prvi poljubac, ali i uslijediti strastvena noć pod zvijezdama.

Kako će se Nikša nositi s novonastalim emocijama te da li će Karmen uspjeti odagnati njegovu dilemu i zacijeliti sve rane nastale nakon njegova odnosa s Larom, saznat ćemo u popularnoj seriji u srijedu, 25. travnja.

Jedna misao o “Nikša zatraži sporazumni razvod braka od Lare”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.