Lucero i Jaime Camil

Lucero i Jaime Camil ponovno zajedno u novoj telenoveli

Nakon popularne telenovele “Moja sudbina si ti” u kojoj su zajedno glumili par, Lucero i Jaime Camil ponovno su se spojili nakon punih 12 godina u novoj Televisinoj seriji “Por ella soy Eva”.

Lucero i Jaime Camil
Poznati latino glumci Lucero i Jaime Camil zvijezde su nove telenovele

Rosy Ocampo, slavna producentica koja je producirala uspješne sapunice poput “La Fea Mas Bella” (“Ružna ljepotica”) i “La Fuerza del destino”, koja je proglašena najboljom telenovelom 2011. godine, sprema i trenutno snima novu humornu telenovelu “Por ella soy Eva” (“Ja, ona… i Eva”) koja već mjesecima postiže vrlo dobru gledanost u Mexico.

Glavni glumci su Lucero, koja dosad nije imala prilike okusiti se u nekoj komičnoj sapunici, i Jaime Camil koji je već sada pravi komičar i kojeg smo mogli već ranije gledali u humorističnoj sapunici “Ružna ljepotica” kao Fernanda Mendiolu. U ovoj sapunici lik koji tumači je drugačiji, mora se pretvarati u žensko (Eva) da bi ponovno zadobio Eleninu ljubav (Lucero).

Između ostalog, u sapunici se pojavljuju i glumci kao što su Marcelo Córdoba, Mariana Seoane, Jesús Ochoa i Patricia Navidad koji zasigurno dodatno povisuju gledanost i uspješnost serije.
Istoimenu naslovnu pjesmu telenovele pjeva Jaime Camil, a može se poslušati na YouTube-u.

U središtu radnje je Juan Carlos, poznatiji kao „Neustrašivi Juan“, poznati zavodnik i beskrupulozni poslovni čovjek koji saznaje da je Elena Moreno prepreka da on dođe do mjesta u upravnom odboru jedne važne firme u zemlji. Stoga joj se on odlučuje narugati, približiti joj se, postati njen prijatelj, zavesti je i postati njezin ljubavnik, kako bi ukrao informacije koje će mu pomoći da dođe do svog cilja. Ali nakon što je upoznao Elenu i učinio je žrtvom velike prevare, shvaća da sve njegove predrasude o njoj nisu točne. U njoj otkrije veličanstvenu ženu, pametnu osobu, vrijednu poštovanja i divljenja.

Jedino nam preostaje da se nadamo da će uskoro neka naša televizija otkupiti ovu već sada vrhunsku i zanimljivu sapunicu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.