Javne tajne

Javne tajne ponovno na RTL Televiziji

Prošle su godine gledatelji RTL Televizije u emisiji ‘Javne tajne’ mogli saznati tko je u Hrvatskoj celebrity bez razloga i što o takvima misle hrvatski novinari, urednici, stilisti, pjevači i voditelji.

Javne tajne
Javne tajne ponovno gledamo od 1. svibnja u 22:45 sati na RTL Televiziji

Nakon dvije tada emitirane pilot epizode, a zbog izvrsne prosječne gledanosti od 12% u ukupnoj populaciji, “Javne tajne” kreću s emitiranjem 01. svibnja od 22.45 sati na RTL Televiziji!

Nastala u produkciji Media:Coma, emisija “Javne tajne” je serijal u kojem će, iz tjedna u tjedan, dobri poznavatelji hrvatskog šoubiznisa na duhoviti način komentirati ljude i teme.

Svaka epizoda “Javnih tajni” ima formu top liste sa 10 pozicija. Tako će gledatelji u prvoj epizodi otkriti koje su to najseksi Hrvatice u ovom trenutku. Na popisu vrhunskih nalaze se i neke koje ne bismo očekivali u svijetu zabave jer su – pravnice! Gledatelji će saznati koja branša dominira brojem atraktivnih žena i koja je od njih trenutno najseksi.

Komentatori koji će izraziti svoje mišljenje o top listi najseksi Hrvatica bit će: dr. Nikola Milojević, Mario Kovač, Nenad Korkut i Mario Petreković, Ribafish, Zrinka Pavlić, Ivana Nobilo Cetinski, Ana Begić, Ella Dvornik i Ivan Friščić, Aleksandar & Ivan (ELFS), Marina Orsag i Jadranko Glavačević.

A nakon najseksi Hrvatica, 8. svibnja u 22:45 sati, gledatelji će na RTL Televiziji moći saznati sve o 10 najpoželjnijih neženja u državi.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.