CSI & Dva i pol muškarca crossover

Suradnja CSI ekipe i dečki iz Dva i pol muškarca

Ovog tjedna gledatelji RTL Televizije i RTL2 moći će vidjeti neobičnu suradnju dviju najpopularnijih TV serija na svijetu!

CSI & Dva i pol muškarca crossover
CSI & Dva i pol muškarca crossover - 23. i 26.04. na RTL2 / RTL TV

Momci iz „Dva i pol muškarca“ nakratko će se pojaviti u seriji „CSI“, dok će glumac George Eads ‘istraživati’ sumnjivu smrt Charlieve majke u „Dva i pol muškarca“.

Dvije popularne serije različitog žanra, humoristična serija „Dva i pol muškarca“ i lasvegaški „CSI“, 2009.g. iznenadili su gledatelje neočekivanim ‘crossover’ epizodama, odnosno odlučili su, po prvi put u svijetu televizijskih serija, zamijeniti svoje scenariste kako bi svojim novim načinom razmišljanja svim ulogama dali potpuno novi značaj.

U večerašnjoj epizodi „Dva i pol muškarca“, koja će se emitirati na RTL2 u 21:20 sati (nazvana „Fish in a Drawer“), Evelynin muž, Teddy, je nađen mrtav u satiričnoj verziji serije CSI. Forenzičari istražuju smrt u Charlievoj kući i za vrijeme istrage otkrivaju tajne iz Teddyjeve prošlosti.

“U večerašnjoj epizodi po prvi put ćete vidjeti smrt u seriji, sumnjivo ubojstvo, a možda i nađemo ubojicu”, rekao je Chuck Lorre, tvorac i izvršni producent serije “Dva i pol muškarca” prilikom intervjua za ShowBuzz, te dodao: “Upotrijebili smo konvencionalni CSI format serije, obradili sve forenzičke dokaze, pa čak i jedno profesionalno saslušanje, te napokon našli tko je ubio Teddyja. Čak smo i zamijenili već poznatu uvodnu špicu ‘fućkalicu’ s napetom glazbenom podlogom grupe The Who”.

U četvrtak, 26. travnja u 22:50 sati na RTL Televiziji, gledatelji će moći vidjeti drugu crossover epizodu u seriji “CSI” (nazvana “Dvije i pol smrti”) u kojoj će Grissom i njegova ekipa doći na mjesto nesreće gdje je ubijena poznata TV zvijezda Annabelle. Dečki iz serije “Dva i pol muškarca” pojavit će se nakratko u jednoj sceni, prislonjeni uz kam-prikolicu koja stoji nasred filmskog studija…

Pogledajte obje epizode na RTL2 i RTL Televiziji i uživajte u ovoj neobičnoj suradnji u koju, isprva, nitko nije vjerovao…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.