Prva klapa filma Larin izbor

26.04.2012

Filmovi, TV novosti


Najuspješniji TV projekt sezone “Larin izbor” uz seriju dobiva i film!

Larin izbor film

Napokon potvrđene glasine: snima se igrani film Larin izbor!

Prva klapa pala je u srijedu na prekrasnim lokacijama u Kaštelima, dok će se kadrovi filma snimati i u Splitu, Korčuli i Čiovu. Radnja filma se direktno nastavlja na najpopularniju seriju domaće produkcije “Larin izbor” koja je uspješno privukla milijunsko gledateljstvo uz mali ekran. Pokretači novih uzbudljivih događaja bit će poznati likovi koje tumače Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić i drugi, a pridružit će im se i glumačka imena poput Miraja Grbića i Špire Guberine. Redatelj je Tomislav Rukavina, dok scenarij potpisuju Branko Ružić, Jelena Popović-Volarić i Milo Grisogono.

U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Dok traje filmski set, gledatelji mogu i dalje uživati u prvoj sezoni serije “Larin izbor” koja je na ekranima Nove TV sve do ljeta.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s