Asi

Asi na Doma TV-u

Kad se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu. Ova epska priča o nemogućoj ljubavi vraća se na male ekrane!

Asi
Asi – turska hit-serija od 16. svibnja u 19:15 sati na kanalu Doma TV

Od sredine mjeseca svibnja, obožavatelji će ponovo moći uživati u najpopularnijim zvijezdama Turske, Muratu Yildirimu i prelijepoj Tubi Buyukustun.

“Asi” je epska priča o dvije ponosne ličnosti smještena u predivnoj Antakiji, tajanstvenom i čarobnom mjestu smještenom na obalama Sredozemnog mora. Lokacija je dom kulture stare tisuće godina i prema legendi mjesto na kojem su se sljedbenici Isusa Krista prozvali kršćanima.

Dok su gledatelji Murata Yildirima mogli pratiti u seriji “Ljubav i kazna”, privatni život prelijepe Tube doživio je veliki procvat. Prema mnogima najljepša turska glumica udala se za svog kolegu sa seta serije, Onura Salyaka, gledateljima poznatijeg kao Asinog šogora Ziya. Osim u seriji “Asi”, Tuba i njezin odabranik zajedno su glumili i u seriji “Gonulcelen” (“Kradljivac srca”), u kojoj je utjelovila lik Hasret. Osim što je ušla u bračnu luku, Tuba je postala i majka dviju blizanki.

Murat Yildirim trenutno u Turskoj snima novu seriju “Suskunlar” (“Tihi momci”), nastalu prema scenariju popularnog filma “Sleepers” iz 1996. godine u kojem glume Robert De Niro, Brad Pitt i Kevin Bacon. Gledatelji Doma TV-a ponovno mogu uživati u životnoj priči ponosne Asi i njezinog Demira, i to od 16. svibnja.

Detaljnije o seriji
Sadržaj epizoda

ASI
Asiye je snažna i prije svega tvrdoglava djevojka. Dobila je ime po rijeci Asi što u prijevodu znači buntovnica. Asi je odgojena u obitelji koju cijeni i voli više od ičega. Ona je kćer zemljoposjednika Ihsana Kozdžuoglu s kojim se zajedno skrbi o imanju. Asi je poput rijeke po kojoj je dobila ime, ona živi i teče za svoju zemlju. Demir koji je uzeo hipoteku na Ihsanovu farmu uspijeva pridobiti Asi da radi na njegovoj farmi kako bi podmirila dugove svoga oca.

DEMIR DOGAN
Demir je imućan i privlačan poslovni čovjek koji se nakon dugo vremena vraća u svoj rodni grad. Od njegovog odlaska mnogo se toga promijenilo. U prošlosti Demirova teta Suhejla i njegova majka bile su radnice na imanju obitelji Kozdžuoglu sve do velike nesreće u kojoj se Demirova majka utopila u rijeci. Demir ima i sestru Melek, a oboje ih je teta nakon tragičnog događaja odvela u Istanbul. Dolaskom u Antakyju Demir se prisjeća tragične smrti svoje majke. U rodni grad Demir stiže u društvu svog prijatelja Kerima. U potrazi za tragovima prošlosti Demir će susresti Asi te se odmah zaljubiti u nju. Na žalost Asi je kći čovjeka kojeg Demir smatra odgovornim za svoju obiteljsku tragediju.

IHSAN
Asijin otac Ihsan zemljoposjednik je i vlasnik imanja koje je već generacijama u njihovoj obitelji. Ihsan je odgojen tako da smatra kako se sve treba podrediti zemlji, jer za njega zemlja znači život.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.