Tonka Mandić

Studio 45 slavi dvjestotu emisiju

Talk show “Studio 45”, u kojem voditeljica Antonija Mandić, od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u 2 zabavlja gledatelje svojim zanimljivim gostima i temama, ovaj četvrtak slavi svoju 200. emisiju!

Tonka Mandić
Studio 45 – jubilarna 200. emisija, večeras, 3. svibnja u 23:15 sati na RTL2

“Radimo na tome da dovedemo Ivana Ljubičića u studio! To nam je trenutna misija!” – otkrila je Tonka.

“Studio 45” počeo se emitirati 14. veljače 2011., a kroz studio je prošlo više od 450 gostiju s naše estrade, ali i mnogo sportaša, političara, poduzetnika. Antonija je između ostalih imala čast ugositi Severinu, Gibonnija, Radeta Šerbedžiju, Dalibora Matanića, Massima Savića, Terezu Kesoviju, Jelenu Rozgu te mnoge druge poznate ličnosti.

“Znala sam da ćemo doći do dvjestote emisije, ali moram priznati da nisam očekivala da će to biti tako brzo! U svakom slučaju, i moje cure i ja jedva čekamo 2000. emisiju! Imat ćemo botox party. S obzirom da će to biti 2036. godine”, našalila se Tonka, dodajući kako joj je plan odraditi još mjesec i pol dana najbolje što zna tako da se o emisiji priča toliko da kad se vrati s ljetne stanke, RTL bude zatrpan pismima gledatelja “kad ćete vratiti Studio 45 na tv ekrane?”, rekla je u svom stilu Antonija Mandić koju ćemo u četvrtak, s početkom u 23:15 sati, na RTL-u 2 gledati u emisiji o surovoj svakondevici i financijskim problemima mnogih građana.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.