Jakov Odak

Nova žrtva u ratu Odak-Matošić je Jakov!

Rat između obitelji Matošić i Odak dobit će svoju sljedeću žrtvu. U prepucavanju između Srđana i Stipe pištolj slučajno upuca Jakova!

Jakov Odak
Oluja se sprema u ‘Ruži vjetrova’ – od 07. do 11.05. u 20h na RTL TV

Nives i Stipe ne biraju sredstva kako bi vratili svoju kuću. Bijesna Nives pištoljem zaprijeti Suzani, ali i životima njene djece ukoliko kuća ne bude vraćena Odacima. Nakon Nivesinih prijetnji, Srđan nabavi pištolj te se zakune kako će zaustaviti Stipu Odaka jednom za sva vremena. No u najnapetijem trenutku Srđanov pištolj zataji, a oko Stipinog se pohvataju pred Jakovom. Pištolj slučajno opali i upuca Jakova…

U potrazi za svojim bratom, Srđanom, Ines potraži pomoć Marka. Iako se isprva čini kako je na pragu veliko pomirenje, polugola Jelena izlazi iz Markove kupaonice i uništi svaku Inesinu nadu za spas braka. Ines utjehu potraži u zagrljaju i poljupcu karizmatičnog doktora Nikole. Jakov odlazi u bolnicu, a za njime i shrvana Sara koja mu priznaje da ga voli.

Obitelji Matošić i Odak u napetoj atmosferi iščekuju Jakovov iskaz policiji – tko ga je upucao? Hoće li Nives smetati Sarina prisutnost i bliskost s Jakovom? Odgovore donosi novi tjedan „Ruže vjetrova“ od ponedjeljka do petka u 20:00 sati.

Jedna misao o “Nova žrtva u ratu Odak-Matošić je Jakov!”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.