Anja Alač

Anja Alač pjeva kao profesionalka

Nakon što je Ines otpjevala na karaokama pjesmu za doktora Nikolu, Anju Alač obožavatelji serije “Ruža vjetrova” zasipaju pozitivnim komentarima!

Anja Alač
Poslušajte kako pjeva Anja Alač (Ines Matošić iz Ruže vjetrova)!

Anja je završila osnovnu glazbenu školu, smjer klavir, tako da je pjevački zadatak u “Ruži vjetrova” odradila kao prava profesionalna zvijezda.

“Dosta često se uhvatim kako pjevam. S obzirom da sam završila osnovnu glazbenu školu, naučila sam kako pravilno koristiti glas i čitati note. Obožavam predstave i scene u kojoj glumci pjevaju. Tko zna, možda se jednom posvetim pjevačkoj karijeri” – u šali nam je rekla svestrana glumica koja trenutno svoje slobodno vrijeme provodi u Rovinju. “Uživam u Rovinju! Trenutno je pauza od snimanja i moram priznati da mi već pomalo nedostaje tempo rada koji imamo na setu ‘Ruže vjetrova’ u Splitu.”

I producenti serije su bili oduševljeni Anjinim glasom te su pohvalili mladu glumicu kako nije bila potrebna dodatna dorada njezinih vokalnih sposobnosti dok su scenu Anjinog pjevanja snimili iz prve!

Sigurni smo da Anja uz glumu može postati profesionalna pjevačica, a ljubavne zgode i probleme Ines u “Ruži vjetrova” pratite od ponedjeljka do petka u popularnom terminu od 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.