Sva lica Tare

RTL2 – najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj donosi nove premijere!

U prva četiri mjeseca 2012. godine udarni termin RTL2 najgledaniji je među svim specijaliziranim kanalima. Time RTL2 nastavlja trend iz prošle godine – i dalje je najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj!

Sva lica Tare
Samo zabava: na RTL-u 2 uskoro kreće novi hit-sitcom ‘Sva lica Tare’

Malcolm, Raymond, Charlie Harper, cijela postava likova iz „Moderne obitelji“ i drugi junaci popularnih humorističnih serija nasmijavaju i zabavljaju sve više hrvatskih gledatelja.

Nakon napornog radnog dana, najbolje je opustiti se uz zdrav humor i nevjerojatne dogodovštine televizijskih junaka. To znaju i gledatelji RTL2, koji već preko godinu dana, bez iznimki, prate njegov najzabavniji i najotkačeniji program kada se, u udarnom terminu od 20 do 23 sata svake radne večeri, emitiraju bezvremenski humoristični klasici „Malcolm u sredini“, „Kralj Queensa“, „Dva i pol muškarca“, „Moderna obitelj“, „Raymond“… Sudeći prema podacima gledanosti, ljubitelja smijeha je sve više! Naime, u prva četiri mjeseca ove godine udarni termin RTL2 imao je prosječan udio u gledanosti od odličnih 3,6% u ukupnoj populaciji, odnosno 0,7% više gledatelja nego u istom razdoblju 2011. godine, dok je u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina prosječan udio u gledanosti porastao za 0,9% (4,6% u 2012.g., naspram 3,7% u 2011.g.).

Podaci o gledanosti za prva četiri mjeseca 2012.g. ukazuju da je udarni termin RTL2, bez premca, najgledaniji među svim nacionalnim specijaliziranim kanalima u ukupnoj populaciji, dok je u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina RTL2 najgledaniji među svim nacionalnim specijaliziranim kanalima, s prosječnim udjelom u gledanosti od 4,5% u cijelom danu!

U ljestvici Top 15 najgledanijih formata na svim specijaliziranim kanalima u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, serije RTL2 zauzele su čak deset mjesta – svi vole gledati „Raymonda“, „Dva i pol muškarca“, „Kralja Queensa“, „Malcolma u sredini“, „Kako sam upoznao vašu majku“, najnoviji hit „Modernu obitelj“ i ostale sitcome. Iako se njima vesele sve generacije gledatelja, podaci govore da je publika RTL2 najmlađa među nacionalnim specijaliziranim kanalima, čineći prosjek od 36 godina.

Kako bi razveselili svoje gledatelje, RTL2 najavljuje otkup i emitiranje novih sezona urnebesne „Moderne obitelji“ i „Kako sam upoznao vašu majku“, novu humorističnu seriju „Sva lica Tare“ („United states of Tara“), a već s krajem svibnja očekuju nas premijere nove, treće, četvrte i pete sezone „Teorije velikog praska“.

Pratite i dalje RTL2, gdje caruje samo zabava!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.