Jakov i Sara

Ruža vjetrova: Jakov zaprosi Saru, a Ines je trudna s doktorom Nikolom?!

Rat između obitelji Matošić i Odak zaoštrit će nova žrtva, nevini promatrač koji želi osvetiti svog oca – Toni Jelavić.

Jakov i Sara
U novom tjednu Ruže vjetrova (21.-25.05.) Jakov Odak će zaprositi Saru

Toni cijelo vrijeme krivi obitelj Odak za smrt svog oca Ede. Na očevu grobu mladi osvetnik se zakune kako će obitelj Odak platiti za njegovu smrt. Vođen motom „oko za oko, zub za zub“, Toni postavlja eksploziv pred kuću omražene obitelji. No ubojita doza eksploziva aktivira se prerano i teško rani Tonija, koji nakon operacije ostane bez osjetila vida!

Nakon što su ih njihove obitelji ucjenjivale, rastavljale i stvarale neprestani pritisak, Jakov i Sara iz inata odluče zakoračiti na sljedeću stepenicu svoje veze i – zaruče se! Sada Stipe i Nives ponovno trebaju Jelenin hladan i zao karakter. Iako se Seke uvelike protivi Jeleninom povratku u kuću, ubrzo uvidi njezinu zloću i sposobnosti koje može iskoristiti pa je uputi u novi pakleni plan rastavljanja Jakova i Sare. S druge strane, Jelena se još više približila Seki Odak tako da svoj plan trovanja može i dalje nesmetano provoditi.

Jeleninoj zloći nema kraja. Nakon što je uspješno rastavila Ines i Marka, vratila se u kuću Odakovih s ciljem da rastavi Jakova i Saru. Zadatak, koji su joj namijenili Nives i Stipe, ona shvati vrlo ozbiljno te namami Saru u podrum jedne stare kuće i tamo je zaključa. U kuću Odakovih vraća se i Marko, samo kako bi se pomirio s ocem. Dok Jelena sretna trlja ruke, ponovno izjavljuje ljubav Marku i nada se kako će Ante, Marko i ona napokon biti obitelj. No upetlja se Petar, koji Jeleni daje do znanja kako sumnja da je Ante Markov sin jer mu nimalo ne sliči! S druge strane, Ines je svjesna kako je njezin brak s Markom gotov, no žali što je kao udana žena imala aferu s doktorom Nikolom. Odlazi na kontrolu, saznaje kako je trudna i objavljuje svima sretnu vijest! No je li ljubavna afera s doktorom rezultirala Inesinom trudnoćom ili je ipak Marko otac njezinog djeteta?

Rat između obitelji Odak i Matošić donosi nove žrtve, a bezbrižni par, Jakov i Sara, svojom ljubavi žele zaustaviti ludilo među familijama. Hoće li Jelena ubiti Seke i napraviti novi poredak među zlicama u „Ruži vjetrova“, saznajte u novom tjednu (21. – 25.05.2012.) od ponedjeljka do petka u 20:00 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.