Jelena otruje Seke i zatoči Saru u napuštenoj kući!

23.05.2012

TV najave


Jelena je otrovala Nives bunikom i zasjela na tron zlih žena „Ruže vjetrova“. Više ne bira sredstva dolaska do cilja – uništenja Odakovih!

Seke Odak otrov

Ruža vjetrova: Hoće li Nives Odak preživjeti Jelenino trovanje?

Seke Odak pronašla je sebi ravnu, Jeleninoj zloći nema kraja. Nakon što joj je Jelena usula otrov u omiljeno piće, Nives je proživjela opasnu halucinaciju. Vrištala je i bježala od osobe koju je jedino ona vidjela u svojoj glavi. Iako je Jelena potrebna Nives i Stipi za njihove daljnje planove, Seke počinje shvaćati koliko je Jelena opasna za njihovu obitelj. Jelena se polako, ali sigurno rješava Seke Odak, a sljedeća žrtva na njezinom popisu je Sara Matošić, koju će zatočiti u napuštenoj kući, za što će krivnju svaliti na Jakova. Prvi ljubavni problemi su pred novopečenim parom „Ruže vjetrova“.

Stanac koji je ušetao u živote glavnih protagonista „Ruže vjetrova“, Petar, također na piku ima Odakove. Na prvi pogled simpatičan i drag mladić više ne može skrivati svoje pravo lice i bijes koji osjeća prema Nives. Nakon što ga je Seke ugostila, Petar je ukrao njezinu sliku iz mladosti i pun ljutnje izjurio iz kuće i otišao u bolnicu, svojoj majci na samrti. Njezine zadnje riječi upućene sinu otvaraju sumnju kako on ipak nije njezin pravi sin…

Tko je Petar, misteriozni mladić koji je ušetao u život svog školskog prijatelja i otkud tolika mržnja prema Nives i obitelji Odak, saznajte već ovaj tjedan u novim epizodama „Ruže vjetrova“, u 20:00 sati na RTL Televiziji. U petak vas očekuje – dupla doza, sve do 22:00 sata!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s