Larin izbor: Izgubljeni princ

Cjelovečernji film “Larin izbor: Izgubljeni princ” uskoro u hrvatskim kinima

Jedna od najpoznatijih i svakako najgledanija domaća telenovela posljednjih godina u Hrvatskoj, “Larin izbor”, ovog ljeta dobiva i svoj filmski nastavak!

Larin izbor: Izgubljeni princ
Larin izbor: Izgubljeni princ – Continental film je službeni distributer filma

Riječ je o cjelovečernjem filmu “Larin izbor: Izgubljeni princ” koji se direktno nastavlja na događaje iz prve sezone serije, donosi odgovore na dugoočekivana pitanja, ali uvodi i nove, nikad prije viđene likove!

Prva sezona megauspješne serije “Larin izbor” Nove TV oduševit će svoje vjerne gledatelje obratom u radnji. Napetost, drama i emocije dominirat će u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu.

“Larin izbor: Izgubljeni princ” vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film “Larin izbor: Izgubljeni princ” režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

“Larin izbor: Izgubljeni princ” u distribuciji Continental filma s prikazivanjem u svim hrvatskim kinima kreće uskoro.

Jedna misao o “Cjelovečernji film “Larin izbor: Izgubljeni princ” uskoro u hrvatskim kinima”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.