Kalifornikacija 2

Kalifornikacija – druga sezona

Druga sezona “Kalifornikacije” demistificira sretne svršetke. Na kraju prve sezone muškarac je osvojio ženu, sad se probudio i mora smisliti kako će održati tu vezu.

Kalifornikacija 2
Kalifornikacija – drugu sezonu ponovno ćemo gledati od 11.06. u 01:25h na HTV2

Hankov i Karenin put do sreće dug je i težak. Obitelj se uselila u Hankov stan, no obiteljsku sreću komplicira Billova 16-godišnja kći Mia (Madeline Zima). Mia je u prvoj sezoni zavela Hanka i ukrala mu roman o muškarcu koji spava s puno mlađom ženom. Sad ona priređuje razuzdane zabave, živi na Facebooku i uživa u nezasluženoj slavi autorice kritički hvaljena plagijata, romana “Fucking & Punching”. Mia se nametnula i kao utjecajna kvazi-sestra Becci, a Karen je, puna grizodušja što je uništila život sirotoj djevojci, prihvaća široka srca. Hank je, pak, u vječnom strahu što će se dogoditi ako Karen otkrije da je upravo on protagonist svoga romana.

U međuvremenu, Charlie (Evan Handler) i supruga Marcy (Pamela Adlon) naoko su ponovno sretni nakon prošlogodišnje avanture, no stvari se zakompliciraju Charlijevim susretom s porno-zvijezdom Daisy (Carla Gallo). Nova ga klijentica potpuno smete te on ne primjećuje jasne znakove Marcyne ovisnosti. No nema samo Charlie zanimljiv novi posao. U želji da ponovno počne raditi, Hank postaje biograf legendarnog glazbenog producenta Lewa Ashbyja (Callum Keith Rennie). Nađe se na zabavi u Ashbyjevom dvorcu, rokerskoj jazbini prepunoj droge i razvratnih žena u kojoj bi svaki preobraćeni ženskar posrnuo. Ludilo u Ashbyjevom dvorcu dodatno komplicira prisustvo scijentologinje Sonje (Paula Marshall) i njezina novog dečka, gurua Juliana (Angus MacFadyen) koji joj je otvorio chi na pregršt načina. Sonja je trudna, ali tko je otac? Hoće li Sonjin i Karenin novi poslovni plan ponovno pokopati Hanka i Karen?

Hank se i dalje trudi biti dobar otac Becci, no u drugoj sezoni njezina je pažnja posvećena novom dečku Damienu (Ezra Miller). Između seansi ljubljenja s Damienom, inače pljunutim mladim Hankom, posjetima Miji i odlascima u Ashbyjev dvorac, Becca odrasta prebrzo. Ona je sad mračna metalka iz čijih se crno našminkanih usta mogu čuti samo dubokoumni, cinični savjeti. Usprkos Hankovu nastojanju da je sačuva čistu i neiskvarenu, tatina djevojčica polako nestaje. U svom tom kaosu, Hank se trudi biti obiteljski čovjek i učinit će sve da usreći svoje cure i pritom ostane vjeran sebi.

Sadržaj epizoda 2. sezone

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.