Jelena i Nives

Jelena optužuje Nives da je kriva za Antino trovanje!

Halucinacije, imaginarni ljudi i scene koje Nives proživljava plod su Jeleninih ruku. Konstantnim trovanjem Seke Odak, Jelena je otrovala i svog sina Antu. Hoće li Jelenina zlonamjernost napokon doći na naplatu donosi ovaj tjedan u “Ruži vjetrova”.

Jelena i Nives
Jelena (Karmen Sunčana-Lovrić) i Seke (Nives Ivanković): koja je veća zlica u Ruži vjetrova?

“On je tvoj sin, sve će biti u redu. Sve je u redu…”, riječi su vozača koji je pronašao Nives nakon teškog trovanja. Ante i Nives su pripremili čajanku ne znajući da je Jelena zatrovala čaj bunikom. S malim Antom na rukama Seke je trčala i vrištala na svaki zvuk koji je čula oko sebe. Zašto je Seke Antu zvala sinom, na koga je mislila? S druge strane, Jelena se Stipi ponudila kao zamjena za Nives, obzirom da Seke više nije uračunljiva, ali je i optužila Nives za trovanje Ante. Hoće li Stipe prihvatiti Jeleninu ponudu?

Mila se odlučno pridružuje Srđanu u borbi protiv Stipinih zlodjela. Nakon što mu je zaprijetila da će platiti za sva zla što je uradio, Milu napadne nepoznati muškarac i ukrade sve spise koje je imala u slučaju protiv Stipe. Srđan pobjesni i odluči zaigrati Stipinu igru, koja se odigrava mimo zakona – Srđanov doušnik, Tonči, umiješat će Stipu u posao s drogom.

Nakon mnogih prekida i pomirenja, Ines i Marko zaključili su kako je najbolje za njihovu vezu da napuste Split i ostave sve iza sebe kako bi započeli novi život negdje daleko.

Hoće li Antin odlazak u bolnicu ponovo prisiliti Marka da odustane od Ines i njihovog novog plana bijega, saznajte već ovaj tjedan u novim epizodama “Ruže vjetrova” od 20:00 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.