Večera za 5

Ribe s pirsinzima na meniju Večere za 5

Specijalnih gostiju u “Večeri za 5” nikad nema dovoljno! Tako će i u tjednu od 4. do 8. lipnja gledatelji zadovoljiti svoju znatiželju i upoznati petero vrlo neobičnih ljudi. Naime, kandidati će biti više-manje poznati tattoo majstori, ljubitelji tetoviranja i piercinga.

Večera za 5
Večera za 5: tattoo i piercing majstori – od 4. do 8. lipnja u 17:10 sati na RTL Televiziji

Tjedan će započeti poznati tatoo majstor, Ninoslav Zelenović, umjetničkog imena Zele. Po vlastitom priznanju, nije previše iskusan u kuhinji isključivo zbog manjka slobodnog vremena, no to se neće osjetiti previše jer će se pokazati kao vrlo snalažljiv. Atmosfera tijekom večere bit će prilično opuštena za prvi dan, zahvaljujući činjenici da se svi međusobno već otprije poznaju.

Utorak je rezerviran za simpatičnu Lili, piercing majstoricu koja će za vrijeme kuhanja skoro pokleknuti pod pritiskom. Vrlo visoka osobna očekivanja, u kombinaciji s tremom i ogromnom željom da sve ispadne savršeno, dovest će je do točke pucanja! Međutim, Lili će ipak uspjeti izdržati sve napore i skuhati odličnu večeru. Doduše, sporan će biti izbor morskih delicija, jer neki kandidati ne vole ribu ‘ni nacrtanu’.

Modna dizajnerica i obožavateljica tetovaža i piercinga, Tea, pokušat će osvojiti svoje goste svim raspoloživim ‘oružjima’ – jelovnikom, dekoracijom i vlastitim šarmom. Odabrat će mesni jelovnik s kojim se teško može pogriješiti, osim ako ti u goste dolaze vegetarijanci. Pripremit će zanimljivu dekoraciju stola i neobično će aranžirati jela. Sve će biti isplanirano za savršenu večeru, no kako baš i nije uputno praviti ražanj dok je zec još u šumi, treba pričekati kraj večere za konačnu ocjenu.

Četvrtak će za Marija, ljubitelja tetovaža, biti ‘dan D’. Obzirom da je, kako sam tvrdi, potpuni antitalent za kuhanje i po prirodi smotan, pošteno će se oznojiti tijekom pripreme svog jelovnika. Čak će pokušati biti i kreativan…

Svi su željno iščekivali Igorovu večeru! Baš kao što su se i nadali, vlasnik salona za tetoviranje svoje će goste oduševiti raznim iznenađenjima i podvalama. U jednom trenutku večere i sami će gosti pokušati iznenaditi Igora preranim dolaskom, što će Igor prihvatiti vrlo opušteno. Sam jelovnik neće biti pretjerano kompliciran: naresci, roštilj i sladoled. Ali u Igorovoj izvedbi to nije tako jednostavno.

Što je to najviše ‘šokiralo’ ostale kandidate, pogledajte od 4. do 8. lipnja od 17:10 sati u novim epizodama “Večere za 5”.

Jedna misao o “Ribe s pirsinzima na meniju Večere za 5”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.