Severina | Foto: Morana Lerga

Severina za prvi nastup nakon poroda odabrala finale Survivora

Nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja prvog djeteta, Severina se vraća na scenu nastupom u finalu “Survivora”, a u prvom, ekskluzivnom intervjuu “Exkluziv Tabloidu” progovara o karijeri i majčinstvu samo za gledatelje RTL Televizije!

Severina | Foto: Morana Lerga
Severina: ne propustite intervju u Exkluzivu i nastup u finalu Survivora | Foto: Morana Lerga

Severina je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko mjeseci izbivanja s estradne scene odabrala finale „Survivora“ koje će se emitirati na RTL Televiziji u subotu, 2. lipnja s početkom u 21:00 h!

Samo za svoje fanove i gledatelje RTL Televizije, Severina će premijerno izvesti svoj novi singl “Italiana”, koji su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, a na kojoj gostuje Ana Bebić. Svi koji su imali privilegiju čuti izvedbu, već su je nazvali novim, velikim ljetnim hitom.

A uz Severinu, u subotu, 2. lipnja od 21:00 sat, u velikom finalu Survivora, kad ćemo doznati pobjednika sezone i osobu koja će osvojiti 50.000 eura nagrade, kao specijalni gosti nastupit će i Tony Cetinski sa svojim novim singlom, te Nataša Bekvalac.

Prije nastupa u subotu, Severina je dala i prvi, ekskluzivni intervju Dorijanu Klariću za “Exkluziv Tabloid” koji će, u petak, 1. lipnja biti prikazan na RTL Televiziji od 18:05 sati.

U 25-minutnom intervjuu Severina je progovorila o majčinstvu,životu na tri adrese, sinu Aleksandru te doživljajima iz rodilišta, kao i hoće li se ubrzo vratiti na scenu.

A kako je sve izgledalo te što ju je na kraju intervju razgalilo do suza, pogledajte u petak u “Exkluziv tabloidu sa Severinom”, ekskluzivno na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.