Ezel

Ezel, neprežaljeni osvetnik i zavodnik, ponovno na RTL Televiziji

Izdan od svojih prijatelja i žene koju voli, Omer Ucar vraća se kao Ezel kako bi iznudio svoju osvetu.

Ezel
Ezel – repriza turske hit serije radnim danima od 11.06. u 15:10h na RTL Televiziji

Njegova prošlost hrani njegov osvetnički pohod, njegovo razočaranje zbog izigranog prijateljstva i neuzvraćene ljubavi natjerat će ga da se okrene mržnji, izdaji i okrutnosti. No, s vremenom će pronaći djelić sreće i pokušati oprostiti svojim donedavnim životnim saveznicima. Od ponedjeljka, 11. lipnja u popodnevnim satima priča o Ezelu koji će pokušati dokazati da je osveta jača od smrti, ponovo na RTL Televiziji!

Omer Unčar (Ismail Filiz) je jednostavan i iskren mladić, odan svojoj obitelji, ali i trojici prijatelja koje poznaje još iz djetinjstva. Ali (Baris Falay) i Čengiz (Yigit Ozsener) njegova su dva najbolja prijatelja koje smatra vlastitom braćom i za koje bi dao život, a lijepa Ejšan (Cansu Dere) je ljubav njegovog života. Nakon dugog boravka u vojsci, Omer se vraća kući u Istambul, sretan što će napokon zaprositi ženu svojih snova i s njom osnovati obitelj. Međutim, sudbina mu je namijenila drugačiji put – za vrijeme njegove odsutnosti, prijatelji su osmislili i proveli lukav plan pljačke kasina, ubivši pritom jednog zaštitara te ostavivši dovoljno lažnih dokaza kojim će se Omera optužiti i osuditi na doživotni zatvor. Dok su prijatelji ukradenim milijunima gradili poslovne i privatne karijere, Omer je u zatvoru proživljavao pakao. Osim što je svakodnevno razmišljao o izdaji svojih prijatelja i njihovim lažnim svjedočenjima, Omera su fizički zlostavljali ravnatelj i čuvari zatvora, uvjereni da će pomoću batina doznati gdje su on i prijatelji sakrili ukradeni novac. Pri posljednjoj tučnjavi Omer zadobije strašne ozljede, no uz pomoć Ramiza, mentora i moćnog mafijaša, uspije pobjeći iz zatvora. Njegovo unakaženo i neprepoznatljivo lice trebalo je hitno operirati, a zajedno s promjenom lica došlo je i do promjene ličnosti – Omer postaje Ezel Barjaktar (Kenan Imirzalioglu), mladi i uspješni biznismen, specijaliziran za razne borbene tehnike i čitanje ljudskih namjera, te izrazito uspješan kockar. Nakon dvanaest godina provedenih u patnji, njegova mržnja prema prijateljima postala je sve jača, pa se odluči kao potpuni stranac posjetiti Cipar kako bi im se osvetio.

„Ezel“ je serija o neostvarenim snovima i potrazi za istinom, čiji napeti nastavci osvajaju u trenu. U to će se uvjeriti i gledatelji RTL Televizije, i to već od sljedećeg ponedjeljka, 11. lipnja u 15:05 sati.

Detaljnije o seriji
Sadržaj epizoda 1. sezone
Sadržaj epizoda 2. sezone

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.