Marko i Ines finale

Finale prve sezone Ruže vjetrova – Smrtonosni ugriz i kraj velike ljubavi?

Finalni tjedan “Ruže vjetrova” donosi odgovore, ali i otvara mnoga nova pitanja. U četvrtak, 7. lipnja od 20:00 sati RTL Televizija pripremila je duplu dozu dramatičnosti u dva uzastopna nastavka vaše omiljene serije!

Marko i Ines finale
Ne propustite uzbudljivo veliko finale sezone – 07.06. od 20:00h na RTL Televiziji

U napetom raspletu saznajemo tko je Petar, kakvu sudbinu čeka Ines i Marka, kako će završiti sukob između Srđana i Stipe, hoće li Jelenina zloća napokon doći na naplatu. Ne propustite najnapetije trenutke vaše omiljene serije, “Ruža vjetrova”!

Mila i Srđan su uvjereni kako je njihov doušnik, Tonči, kojeg su unajmili u slučaju protiv Stipe Odaka na njihovoj strani. No Tonči je ipak Stipin saveznik kojeg će Stipe iskoristiti da postavi drogu u Srđanov automobil! Zbog anonimnog poziva policija dolazi kod Stipe i Srđana kako bi uhitili zločinca na mjestu zločina. Međutim, je li Stipe uspio namjestiti Srđanu sobu u zatvorskoj ćeliji?

Vidjevši Jeleninu patnju prilikom borbe za skrbništvo, Petar se umiješa i zatraži od Jelene da nikada ne ostavi svog sina jer joj to on nikada neće oprostiti. Poučen iskustvom iz prošlosti, Petar odluči otjerati duhove koji su ga morili svih ovih godina – odluči se suočiti sa svojom biološkom majkom, Nives!

Nakon što su Nives i Ante jedva izvukli živu glavu, Marko sve više sumnja kako je sve zlo što ih je zadesilo djelo Jeleninih ruku, i zatraži skrbništvo nad Antom koji bi nastavio živjeti s njime i Ines u Americi. Osim skrbništva, Marko je zatražio i test očinstva, što je Jelenu u potpunosti izbacilo iz takta! Zlica ponovo kuje opaki plan – odlazi u nabavku poskoka kojeg će ubaciti Marku u košaru za vrijeme njihovog oproštajnog piknika. Za to vrijeme je Ines kod liječnika i zove Marka kako bi zajedno pogledali slike njihovog djeteta, ne znajući za Markovu bitku s Jelenom. Hoće li Marko preživjeti i je li on uistinu otac malog Ante?

12 misli o “Finale prve sezone Ruže vjetrova – Smrtonosni ugriz i kraj velike ljubavi?”

  1. najača serija u našoj proizvodnji u zadnjih 20.g.larin izbor se može sakrit, koja patetika od serije bez ikakve radnje stalno uvijek isto, dosadno, dok je ruža vjetrova nešto novo i posebno što se tiče glumaca sve pohvale nives i stipi odak, vrhunska gluma

  2. Dragi svi,
    2. sezona počinje u jesenskoj shemi RTL-a. Morat ćete se malo strpjeti jer je ekipa “Ruže vjetrova” na pauzi, nisu još ni počeli sa snimanjem novih epizoda. :)

  3. Predobra ;D <3
    Jedva cekam 2. sezonu ma da mije zao sto odesu Ines i Markic :(
    Al mozda cemo onda poslje sazanti vise o njihovom zivotu u americi i nerodenim djetetu :)

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.