Vladimir Vuksanović

Samo jedan je preživio: Vladimir je pobjednik Survivora!

Napokon je poznat pobjednik ovogodišnje sezone “Survivora” i osobe koja je osvojila osvojiti 50.000 eura nagrade.

Vladimir Vuksanović
Vladimir Vuksanović, poznatiji kao Vlada, pobjednik je prvog regionalnog Survivora

Uživo iz studija Prve srpske televizije, uz voditelje Antoniju Blaće, Milana Kalinića, Marijanu Batinić i Andriju Miloševića, proglašen je ‘jedini preživjeli’ Vladimir Vukasnović, reality showa “Survivor” koji je emitiran na RTL Televiziji.

Nakon 38 dana u Kostariki gdje se 18-ero natjecatelja iz cijele regije natjecalo za novčanu nagradu od 50 tisuća eura i titulu ‘jedini preživjeli’, Veliko vijeće, odnosno Ava Karabatić, odlučila je da nagrada zasluženo pripada Vladimiru Vuksanoviću!

U napetoj završnici popularnog reality showa, nije nedostajalo ni prepirka, ni ‘jezikovih juha’, ni loših obrazloženja, baš kao što je bilo i u Kostariki! Plemenski savjet uživo sa svih 18 natjecatelja otkrio je mnoge dileme koje su mučile neke kandidate, a odgovori finalista Sebastiana, Nikole, Milana i Vlade skoro su bili presudni da Veliko vijeće na kraju zaključi da su Vladimir Vuksanović i Milan Gromilić, jedino dvoje natjecatelja koji bi preživjeli sami na pustom otoku.

No, iznenađenje je došlo tek na kraju! Nakon glasanja publike, došlo je do preokreta cijele večeri, jer gledatelji iz cijele regije su odabarali svog favorita – Avu Karabatić! Avu je nakraju čekala presudna odluka – hoće li pobjednik showa biti Milan Gromilić, ili njezina velika ljubav Vladimir Vuksanović. Odogovor na to pitanje Ava je izvukla kao iz rukava, i Vlada je postao ‘jedini preživjeli’, te kući otišao s 50 tisuća eura u džepu!

U prepunom studiju Prve srpske televizije, u pauzama showa, na pozornici su se izmjenjivali najpoznatiji pjevači iz cijele regije.
Tony Cetinski, Nataša Bekvalac, Davor Jovanović i Severina otpjevali su premijerno svoje nove singlove.

• Više fotografija pogledajte na našem Facebook profilu

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.