William Levy

William Levy na trećem mjestu američkog “Plesa sa zvijezdama”

Nakon punih 11 tjedana koliko je sudjelovao u 14. sezoni američkog showa „Ples sa zvijezdama“, zgodni glumac Wiliam Levy osvojio je odlično treće mjesto i pritom osvajao ženska srca.

William Levy
William Levy osvojio je odlično treće mjesto u američkom showu Ples sa zvijezdama

Četrnaesta sezona popularnog ABC-jevog showa započela je s emitiranjem 19. ožujka, i od samog početka imala je svoju veliku vjernu publiku, koja je svakog tjedna iščekivala plesne pokrete popularnog latino glumca, kojeg smo imali prilike gledati u njegovoj posljednjoj telenoveli “Pobjeda ljubavi” na Novoj TV.

Plesna partnerica bila mu je profesionalna plesačica Cheryl Burke, koja je prvog dana njihove probe na Twiteru napisala: “Prvi dan je završen. William Levy je super! Nikad u showu nismo imali muškarca koji je toliko seksi”.

Plesali su različite vrste plesa – od mrdanja kukova na ritmove salse, do strastvenog tanga. Njihov posljednji ples bio je cha-cha-cha u finalu sezone.

Na samom kraju showa Wiliam je na svom twiteru objavio:
“Predivni ljudi. Nema tih riječima kojima bih izrazio koliko vas volim i cijenim što ste mi dali podršku na ovom putovanju.”

William Levy uskoro počinje snimati novu Televisinu telenovelu “La Tempestad”, remake istoimene Telemundove sapunice koju smo imali priliku gledati na Novoj TV. Glumačka partnerica trebala bi mu biti Anahi.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.