CSI: Las Vegas

CSI: Las Vegas – jedanaesta sezona

CSI: Las Vegas, najgledanija igrana serija na svijetu, utrla je put svojim nasljednicima i stvorila svjetski fenomen franšize CSI-a koja uključuje CSI: Miami i CSI: NY.

CSI: Las Vegas
CSI: Las Vegas – 11. sezona, od 25.06. u 23:40 sati svakog radnog dana na HTV2

Sve su tri serije najgledanije u svojim terminima i nalaze se među prvih deset svih dramskih serija na američkoj televiziji, a u inozemstvu su trenutačno među 20 najgledanijih američkih serija u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji, i prikazuju se u ogromnom broju zemalja diljem svijeta.

CSI je dinamična drama o ekipi forenzičnih istražitelja koji su obučeni da rješavaju zločine proučavajući dokaze. Dežurni su 24 sata na dan, pretražuju mjesto zločina, skupljaju nepobitne dokaze i pronalaze komadiće slagalice koji će riješiti zločin. Šefica smjene Catherine Willows prezaposlena je samohrana majka šarene prošlosti koja odgaja kćer tinejdžericu i vodi ekipu istražitelja u lasvegaskom kriminalističkom laboratoriju. S njom rade dr. Raymond Langston, noviji član ekipe koji dobro poznaje zločinački um, poštenjačina Nick Stokes koji suosjeća sa žrtvama zahvaljujući vlastitim iskustvima, Greg Sanders, otkvačeni laboratorijski tehničar koji je postao istražitelj na terenu. Forenzičari tijesno surađuju s kapetanom Jimom Brassom, bivšim šefom koji je sada u Odjelu za ubojstva, dr. Albertom Robbinsom, uvijek profesionalnim patologom i Davidom Hodgesom, laboratorijskim tehničarom specijaliziranim za analizu tragova i stranih tvari.

U prvoj epizodi nove sezone, Langston se bori za život nakon što ga je psihopat Nate Haskell probo. Ostali su forenzičari na pokopu koji postaje opasan po život. Tinejdžerska senzacija Justin Bieber gostuje kao Jason McCann, problematični tinejdžer koji mora donijeti strašnu odluku o svom jedinom bratu. To ga dovodi u eksplozivni sukob s kriminalističkim laboratorijem.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.