CSI: Miami 9

CSI: Miami – deveta sezona

Forenzička drama brzog tempa koja u raskošnom okružju i pulsirajućim ritmovima najjužnije američke metropole prati vrhunsku ekipu istražitelja u južnoj Floridi koja se koristi pionirskim dostignućima forenzike i policijskog rada kako bi riješila zločine.

CSI: Miami 9
CSI: Miami – 9. sezona, od 23.07. radnim danima u 21:35 sati na HTV2

Nadahnuta iznimno gledanom serijom CSI: Ekipa za očevide, CSI: Miami serija je čiju okosnicu čini vodeći istražiteljski tim u južnoj Floridi koji revolucionarnim forenzičkim dostignućima i policijskim metodama rješava zločine.

Predvođena bivšim istražiteljem Odjela za ubojstva Horatijem Caineom, skupina istražitelja zločine raspetljava usred tropskog ugođaja u Miamiju gdje se isprepleću razne kulture. U njegovoj su ekipi Calleigh Duquesne, dvojezična južnjačka ljepotica i specijalistica za balistiku; Eric Delko, podvodni stručnjak koji floridske vode poznaje bolje nego svoj džep, te bivši pozornik Ryan Wolfe koji se specijalizirao za krv i dokaze u tragovima. Ekipu upotpunjuju Natalia Boa Vista, zagonetna specijalistica za DNK, i detektiv Frank Tripp, temeljiti policajac bez dlake na jeziku. Novi član ekipe je forenzički fotograf Walter Simmons koji se svojim analitičkim vještinama koristi da Horatiju pomogne u rješavanju kriminalističkih zagonetki. Zajedničkim snagama ti istražitelji prikupljaju i analiziraju dokaze kako bi riješili zločine i osvetili one koji ne mogu govoriti u svoje ime – žrtve.

Najavljen kao dio iznimno gledane serije CSI: Ekipa za očevid, CSI: Miami u Sjedinjenim je Državama premijeru imao 23. rujna 2002. na televizijskoj mreži CBS. Ta je premijera bila najgledanija među svim kabelskim dramskim serijama proteklih godina te je nagrađena nagradom publike za najbolju novu dramsku seriju. Kao dio vodeće svjetske franšize, sve tri CSI serije bile su na prvome mjestu u doba svog emitiranja, a probile su se i među prvih deset mjesta među svim dramskim serijama na američkoj televiziji. Sve tri serije iz franšize CSI-ja trenutačno se nalaze među vodećih dvadeset serijskih programa u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji, a prikazuju se vrlo velikom broju zemalja diljem svijeta.

U premijeri devete sezone “CSI: Miami”, Ekipa za očevide izgubi člana nakon što psihotični genij podivlja u Miamiju.

Jedna misao o “CSI: Miami – deveta sezona”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.