Šaptačica duhovima 5

Šaptačica duhovima – peta sezona

Mrtvi pričaju… a ona sluša. Hrvatska televizija uskoro donosi petu i posljednju sezonu popularne serije “Šaptačica duhovima”!

Šaptačica duhovima 5
Šaptačica duhovima – 5. i posljednja sezona od 03.07. u 23:35 na Drugom programu HTV-a

Melinda Gordon komunicira s duhovima još vezanim za ovaj svijet, koji se i dalje drže živih zbog nedovršenih poslova koji ih sprječavaju da odu u svjetlost.

Dijelom nadahnuta radom slavnog medija Jamesa Van Praagha i radom popularne Mary Ann Winkowski, koja komunicira s duhovima, serija prati Melindu u katkad jezivim, katkad dirljivim, a katkad zabavnim pokušajima da bude posrednica između duhova i onih koje oni proganjaju. Napeta granica između života i smrti kojom se kreće opasna je i nepoznata, tako da Melindu posao dovodi u smrtnu opasnost – ali i u svijet čuda.

Kad njezin muž, bolničar Jim, da život da bi pomogao prijatelju, znanje o drugom svijetu pokaže mu kako da ostane s Melindom: njegova duša ulazi u prazno tijelo trenutačno beživotne žrtve nesreće. I sada novo čudo čeka Jima i Melindu, kad dobiju sina, kojemu su prorečene sposobnosti još iznimnije nego majčine. Kad se dječak rodi, serija preskače nekoliko godina u budućnost, gdje gledamo Jima i Melindu kako se nose s podizanjem toga nadarenog – i jako važnog – djeteta.

I druge su se stvari promijenile otkad smo ih prošli put vidjeli. Jim je diplomirao medicinu i postao liječnik, prijateljica Delia Banks ima malu, ali perspektivnu agenciju za nekretnine, a Delijin sin Ned upisao se na fakultet, gdje studira antropologiju okultnoga. Kolega Eli – psiholog koji duhove čuje, ali ne vidi – prihvatio je svoj novi dar kako ga Melinda oduvijek prihvaća: i kao blagoslov i kao prokletstvo, ali uvijek kao odgovornost koju treba poštovati – mora pomagati dušama u nevolji, živim ili mrtvim, da nađu emocionalni mir.

U prvoj epizodi pete sezone Melinda rodi sina, koji također može vidjeti duhove, ali s jednom važnom razlikom, koja će imati dalekosežne posljedice.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.