Euro 2012

Europsko nogometno prvenstvo 2012.

Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini predstavlja jedan od najzahtjevnijih projekata HTV-a i postavlja nove standarde u praćenju nekog velikog natjecanja.

Euro 2012
Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini: od 8. lipnja do 1. srpnja 2012.

Gledatelje očekuje 150 sati vrhunskog nogometnog programa kojeg će osmisliti i realizirati ekipa od četrdeset jednog djelatnika Hrvatske televizije u Poljskoj i Ukrajini te “trust mozgova” u HRT domu u Zagrebu.

Na EURU 2012. odigrat će se 31 utakmica, svi susreti bit će u izravnom prijenosu, osim onih koji se igraju paralelno u 3. kolu, a i njih ćete moći vidjeti u snimci.

HTV-ovi reporteri prate svaki korak “Vatrenih” još od početka priprema. Ispratili smo Bilić Boyse i posebnom emisijom iz zagrebačkog hotela Sheraton te sad krećemo u pravu akciju.

Prvu emisiju iz Studija 7 Hrvatske televizije emitirat će se u četvrtak 7. lipnja u 20:00 na HTV2. Voditelji su Mila Horvat i Robert Ferlin, a studijsku ekipu analitičara čine poznati hrvatski treneri i nogometaši Otto Barić, Ivan Katalinić, Goran Vlaović i Elvis Scoria. Tu je i stalni suradnik-novinar Anton Samovojska, dok će na europske suce budno motriti “Oko sokolovo” Mateo Beusan.

Utakmice će komentirati Drago Ćosić, koji je i voditelj cijelog projekta, zatim Stjepan Balog, Saša Sušec i pojačanje s Arenesport Krešimir Čampa, a pomoći će im stručni sukomentatori Igor Štimac i Velimir Zajec. Svakodnevno će se iz kampa hrvatske reprezentacije u Warki javljati Viki Ivanović i Robert Jelečević. Priče iz poljske svakodnevnice donose nam reporterski mješoviti dvojac Josip Šarić i Nevena Rendeli koji će opipati i puls navijača. Trojac bez kormilara Hrengek – Jelavić – Križ skupljat će priče u međunarodnom centru u Varšavi, dok će nam ukrajinski dio priče približiti Matija Vukšić.

Kao što je to već uobičajeno, uz stručne nogometne analize, nogometni program obilovat će i ležernijim sadržajima. I ovaj put odlučili su se za već dokazanu i provjerenu zabavljačku postavu. Za zabavu su zaduženi Robert Knjaz sa serijalom “Portreti vatrenih” i duhovito društvo iz “Hotela Poznan”, te Tarik Filipović koji će na svoj poznati način imitirati Ćiru Blaževića.

Više od 80 ljudi radi na projektu EURO 2012 u središnjici HRT-a i na terenu u Poljskoj i Ukrajini. Vjerujemo da ćete prepoznati njihovu ljubav i predanost poslu i uloženi trud. Još i ako nas rezultatima “poguraju” hrvatski reprezentativci, bit će to ljeto za pamćenje…

Tijekom europskog prvenstva na stranicama http://www.hrt.hr nalazit će se i stranica www.hrt.hr/euro2012 na kojoj će korisnici moći pronaći sve potrebne informacije, fotografije i video zapise vezane za prvenstvo. Tijekom prvenstva bit će aktivna i facebook stranica facebook.com/EuroNaDrugom. Gledatelji će od 7. lipnja imati i mogućnost praćenja utakmica putem mobitela, kao i streaming svih utakmica (samo za područje Hrvatske).

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.