Zrinka Jankov i Danijela Bosnar

Zbogom Svilanu: Grupa Nova TV imenovala novo uredništvo svojih TV kanala

Grupa Nova TV imenovala je danas novo uredništvo svojih TV kanala. Nova direktorica programa Nove TV je Zrinka Jankov dok je funkciju glavne urednice Doma TV-a preuzela Danijela Bosnar.

Zrinka Jankov i Danijela Bosnar
Zrinka Jankov nova je urednica Nove TV, a Danijela Bosnar specijaliziranog kanala Doma TV

Dosadašnja glavna urednica Doma TV-a Zrinka Jankov preuzela je dužnost programske direktorice Nove TV. Jankov je kao dugogodišnja članica tima Nove TV d.d. sudjelovala u stvaranju i razvoju programa Nove TV te prvog specijaliziranog zabavnog kanala Doma TV-a.

Diplomirana novinarka u timu grupe Nove TV je od početka emitiranja ove hrvatske komercijalne televizije, gdje je u Odjelu programa obnašala dužnost filmske urednice, a svoje znanje i iskustvo prenijela je u radu i na specijaliziranom kanalu Doma TV.

“Počašćena sam imenovanjem na novu funkciju na kojoj ću zajedno s programskim timom koji je zaslužan za vrhunske rezultate naših kanala nastaviti razvijati uspješnu strategiju. Nova TV će i u narednom razdoblju raditi na zadržavanju pozicije najgledanijeg TV kanala u Hrvatskoj. S uvođenjem novih trendova i inzistiranjem na kvaliteti sadržaja, koji su naša prepoznatljivost, dodatno ćemo pridonijeti unapređivanju TV industrije na hrvatskom tržištu na zadovoljstvo naših gledatelja” – najavila je Zrinka Jankov, direktorica programa Nove TV.

Na mjesto glavne urednice Doma TV-a imenovana je Danijela Bosnar, dosadašnja urednica serijskog programa. Bosnar u televizijskoj industriji radi 18 godina i ima bogato iskustvo u poslovima proizvodnje i emitiranja TV programa. Karijeru je započela na HTV-u, a dio programskog tima Nove TV postala je 2004. godine. Radila je na poslovima nabave i uređivanja serijskog programa te obnašala dužnost glavne urednice dječjeg kanala Mini TV. Na poziciju glavne urednice Doma TV-a dolazi s najavom daljnjeg razvoja ovog specijaliziranog TV kanala.

“U samo godinu dana Doma TV je postao prepoznatljiv specijalizirani kanal. Usko sam surađivala sa Zrinkom Jankov na njegovom pokretanju i drago mi je da mogu nastaviti filozofiju ovog zabavnog kanala orijentiranog prema ženskoj publici. Cijeli programski tim gledateljima priprema mnogo premijernog zabavnog i serijskog sadržaja koji će još više vezati hrvatsku publiku uz Doma TV” – izjavila je Danijela Bosnar.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.