Anahi

Anahi priprema novi album za vjerne fanove

Jedna od najpoznatijih članica bivšeg benda RBD, pjevačica Anahi, trenutno odmara od glumačkog posla i priprema svoj novi album.

Anahi
Anahi je turbozaposlena: snima novi album, vodit će dodjelu nagrada, lansirala je liniju cipela…

Anahina zadnja uloga je bila u telenoveli “Dos Hogares” (Dvostruki život), koja se prikazivala prošle godine u Meksiku, u kojoj je utjelovila glavnu junakinju Angelicu. To je bila telenovela koja nije postigla baš željeni uspjeh koji se predviđao zbog priče, ali i zbog same zvijezde Anahi, kojoj joj je ova bila prva uloga nakon raspada grupe RBD.

Partner u toj seriji joj je bio također poznati glumac Carlos Ponce. Za “Dos Hogares” snimila je naslovnu pjesmu “Dividida” te pjesmu “Rendirme en tu amor”, koju pjeva zajedno sa Ponceom.

Nakon te uloge, trenutno odmara i uživa sa svojim prijateljima, a istovremeno i snima novi album za sve svoje vjerne fanove.

BLIC NOVOSTI O ANAHI
• Surađuje s Flo Ridom na novoj pjesmi. Već su objavili nekoliko fotografija iz studija, a i sam Flo Rida je slike postavio na svoju Facebook i Twitter stranicu. Puno fanova je drago jer je Flo Rida uspješan i poznat glazbenik i smatraju da će to biti veliki ljetni hit.
• Lansirala je svoju liniju cipela u suradnji s Aviestom. U prva tri mjeseca suradnje s Anahi oborili su rekord u prodaji i imali su preko 10 milijuna posjeta na svoje stranice, te planiraju otvoriti dućane u Brazilu i u SAD-u. Na zabavu Avieste Any je pozvala i svoje fanove da joj se pridruže, kao i mnoge slavne prijatelje.
• Potvrdila je svoj odlazak u London na Olimpijske igre ovo ljeto kao ambasadorica Non Violence projekta, zajedno s Ringo Starom, Paulom Mcarnyjemo i ostalim poznatim osobama, gdje će prikazati sklupturu koju je dizajnirala.
• Anahi trenutno surađuje s poznatim tektopiscima i producentima koji su surađivali sa zvijezdama poput Britney Spears, Celine Dion, Mariah Carey, Lady Gagom, Miley Cyrus, Selenom Gomez, Black Eyed Peasom.
• Šuška se da će ostvariti duet i s Pitbullom, navodno su menadžeri u kontaktu. Osim toga, Pitbull ju je odnedavno počeo slijediti na Twitteru.
• Anahi je potvrđena kao voditeljica latino-nagrada Premios Juventud, a i sama je nominirana u tri kategorije.
• Anahina turneja “Mi Delirio World Tour”, povodom koje je posjetila i Zagreb, zasjela je na sedmo mjesto Hot Tours Billboard 2010. godine skupa s Muse-om, Black Eyedom Peasom i ostalima.

9 misli o “Anahi priprema novi album za vjerne fanove”

  1. Hvala vam puno na ovom postu, predobar je, ima puno novih informacija i Anahi je nominirana u 3 kategorije na Premios Juventud :)

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.