VZ5 logo

Večera za 5 – završava emitiranje 9. sezone

Smijeh, suze, svađe, trovanje hranom, namještanje ocjena, neobične delicije poput riba s piercinzima, ili mačaka koje jedu na stolu s gazdama, obilježile su devetu sezonu “Večere za 5”, čije će zadnje epizode biti prikazane u tjednu od 25. do 29. lipnja.

VZ5 logo
Večera za 5 – posljednji tjedan 9. sezone – od 25. do 29. lipnja u 17:05 na RTL Televiziji

Uz komentatora Ivana Šarića, koji je gledatelje zabavljao šaljivim dosjetkama, preko 180 kandidata, koliko ih je prošlo kroz dnevne emisije devete sezone “Večere za 5”, okušalo se u spremanju domaćih specijaliteta iz svojih podneblja, a gledatelji su iz svojih domova tako mogli vidjeti mnoge hrvatske kulinarske običaje budući da su se epizode snimale diljem cijele Hrvatske.

Uz ‘obične’ emisije, bilo je i mnogo specijalnih tjedana kad su kuhali glazbenici, tattoo majstori, plesači, stranci, motoristi, manekeni, frizeri te mnogi drugi koje njihova profesija ne čini šefovima u kuhinji, no ipak su se mnogi dokazali kao vrsni majstori stavivši kuhinjsku pregaču oko vrata.

Tako su kandidati oduševili svojim receptima, a najpopularniji su bili ‘posebne palačinke’, riblja juha na ‘slavonski’, piletina s kišobranom od krastavaca i salata od čokolade.

Najupečatljiviji kandidati zasigurno su bili tatoo majstori koji su čak i svoja jela ukrasili pirsinzima pa su neke ribe imale probušena usta, a druge repove!

Posljednji tjedan devete sezone “Večere za 5” gledatelji će moći vidjeti od 25. do 29. lipnja na RTL Televiziji od 17:10 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.