Larin izbor film

Film “Larin izbor: Izgubljeni princ” u kinima od 28. lipnja

Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije “Larin izbor” u hrvatskim kinima započinje s prikazivanjem 28. lipnja.

Larin izbor film
Ne propustite megauzbudljivi nastavak 1. sezone Larinog izbora, film Izgubljeni princ od 28.06.

Distributer filma je Continental film, a film će se u Zagrebu, Osijeku i Splitu ekskluzivno prikazivati u Cineplexx kinima. Film će se također prikazivati i u ostalim gradovima diljem Hrvatske i regije, pa će tako u uzbudljivom filmskom spektaklu uživati i stanovnici Čakovca, Dubrovnika, Samobora, Pule, ali i Sarajeva, Zenice, Banja Luke.

Cjelovečernji film “Larin izbor: Izgubljeni princ” izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije veliko finale Nova TV donosi u srijedu, 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavit će dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove, donosi upravo film.

Prva sezona megauspješne serije “Larin izbor” Nove TV oduševit će svoje vjerne gledatelje obratom u radnji. Napetost, drama i emocije dominirat će u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu. “Larin izbor: Izgubljeni princ” vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film “Larin izbor: Izgubljeni princ” režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Jedna misao o “Film “Larin izbor: Izgubljeni princ” u kinima od 28. lipnja”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.