Polja nade

Hit serija “Polja nade” premijerno na OYO.HR-u

Servis videa na zahtjev OYO.hr donosi novo iznenađenje svojim korisnicima!

Polja nade
Polja nade – turska hit-serija premijerno na OYO.hr i uskoro na Novoj TV

Od ovog tjedna, naime, bit će dostupne epizode povijesne dramske serije “Polja nade”, originalnog naziva Hanımın Çiftliği. Ova serija snimana je s jednim od najvećih budžeta u povijesti turske televizijske produkcije, a govori o pedesetim godinama prošlog stoljeća. To je serija o ljubavi, izdaji i ambiciji. Uloga Muzafera u ovoj seriji bila je ponuđena Halitu Ergencu (“1001 noć”, “Sulejman Veličanstveni”), no ipak je pripala Mehmetu Aslantugu, poznatom turskom glumcu koji je u svojoj bogatoj karijeri ostvario 20-ak filmskih uloga.

U Adani 1950. godine mlada i prelijepa Gulu (Özgü Namal) radi u tvornici za preradu pamuka čiji je vlasnik moćni i bogati lokalni zemljoposjednik gospodin Muzafer (Mehmet Aslantuğ). Gulu je zaljubljena u Kemala (Caner Cindoruk), koji u istoj tvornici radi na održavanju strojeva. Nesretna Gulu živi u siromašnoj četvrti te radi od jutra do mraka, a njezin brat Hamza i otac Džemšir neprestano je zlostavljaju i otimaju sve što uspije zaraditi. Aga Muzafer je gospodar svih plodnih polja u Adani. On je čovjek rastrgan između nemilosrdnog i emotivnog života koji siromašan narod zapošljava u svojoj tvornici i na poljima pamuka. Kad nesretna Gulu ostane bez Kemala, koji je popustio pritiscima okoline, izlaz vidi u bogatom Muzaferu, čovjeku koji će joj donijeti bogatstvo i moć.

Dok gledatelji Nove TV očekuju prikazivanje ove napete serije na Novoj TV, pretplatnici OYO.hr-a imat će prilike premijerno je gledati na internetu. Prve dvije epizode ‘Polja nade’ bit će besplatne, a za njihovo gledanje dovoljna je samo registracija na servis OYO.

Polja nade: Epizoda 1

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.