Dubravka Vukotić i Milorad Mandić

Milorad Mandić Manda gostuje u Budvi

Nakon što je Boro Diboa ljut napustio crnogorsku verziju Monte Carla, gledatelji će od ove nedjelje, 24. lipnja, upoznati novi lik u seriji „Budva“ – poznati srpski glumac Milorad Mandić Manda utjelovit će Olginog davno zaboravljenog ljubavnika!

Dubravka Vukotić i Milorad Mandić
Hoće li se rasplamsati ljubav između Olge i Mileta? Saznajte 24.06. u 20h na RTL TV

U desetoj epizodi građevinska inspektorica Olga iznenada susreće profesora Mileta Stankovića, neprežaljenu ljubavi iz mladosti koji trenutno prolazi kroz tešku rastavu braka, a kojeg glumi proslavljeni srpski glumac Milorad Mandić Manda. Nakon što je postao popularan po dječjoj TV emisiji „S one strane duge“, pedesetogodišnjem Mandi prekretnicu u njegovom poslovnom i privatnom životu donijet će film „Lepa sela lepo gore“, a kasnije i filmovi poput „Ivkova slava”, “Mi nismo anđeli 2 i 3″, “Jesen stiže dunjo moja”, “Sivi kamion crvene boje”, “Pljačka Trećeg rajha”, “Mrtav ladan”, “Ringeraja”, “Apsolutnih sto”, “Rane”, “Tri palme za dve bitange i ribicu”…

Međutim, ovaj izvrstan umjetnik smatra kako je njegov najveći uspjeh odgajanje četvero djece – Marka, Filipa, Marije i malenog Andrije, kojeg mu je podarila druga supruga Anastasija.

Nakon 15 godina Olga će ponovo osjetiti ljubavne leptiriće u trbuhu, postat će osjećajnija i život će joj ponovo imati neki dublji smisao. Hoće li pristati izaći na večeru sa svojom velikom ljubavi, prof. Miletom, možete doznati u novoj epizodi serije „Budva na pjeni od mora“ koja će se emitirati u nedjelju, 24. lipnja u 20:00 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.