Larin izbor: Izgubljeni princ

Započinje potraga za izgubljenim sinom!

Finale prve sezone serije “Larin izbor” prikovalo je gledatelje uz male ekrane, a filmski spektakl koji se 28. lipnja počinje prikazivati u kinima donosi odgovore na brojna dugoočekivana pitanja.

Larin izbor: Izgubljeni princ

Maleni Zlaja, sin velike ljubavi Jakova i Lare, te jedini nasljednik obitelji Zlatar, nestao je u avionskoj nesreći koja je zauvijek razdvojila njegove roditelje. Lara se zaredila, nesposobna za svjetovni život bez sina, uz muškarca kojeg voli, ali i kojeg krivi za nesreću. Jakov se otisnuo na more, odlučujući se na život vuka samotnjaka. Nekoliko godina poslije, nevjerojatnom igrom slučaja, Jakov pristaje na otok da bi dostavio svoj ulov na lokalnu peškariju te ugleda dijete za koje misli da je Zlaja. Gonjen instinktom, ostaje na otoku, koji se priprema za godišnju procesiju svoje zaštitnice pulice Biance, koja stanovništvu donosi sreću. Procesiju ove godine predvodi dječak Noel, sin lokalnog moćnika Viktora Morlacija, koji terorizira cijelo mjesto.

Kako će završiti potraga za izgubljenim sinom i koje sve napete obrate u radnji donosi filmski nastavak “Larinog izbora” saznat ćemo od 28. lipnja.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.