Sheldon i Leonard Nimoy

Sheldon Cooper iz Teorije velikog praska upoznaje svoje idole

Najveći štreber u ekipi likova iz serije “Teorija velikog praska” napokon je dobio priliku upoznati čak dvojicu svojih najvećih idola!

Sheldon i Leonard Nimoy
Spektakularno finale 5. sezone ‘Teorije velikog praska’ ne propustite 10.7. u 21:25h na RTL2

Kako izgleda kad najpoznatiji Vulkanac, Spock, posudi glas Sheldonovoj najdražoj kolekcionarskoj lutki, a teoretski fizičar, Stephen Hawking, pomrsi Sheldonove planove, gledatelji će moći vidjeti u premijernim epizodama pete sezone koje će biti emitirane u petak, 6. srpnja u 21:25 sati na RTL2!

S obzirom da pametnjaković Sheldon Cooper ‘religiozno’ obožava Mr. Spocka, prvog časnika svemirskog broda Enterprise iz “Zvjezdanih staza”, nakon pet godina producenti serije “Teorija velikog praska” uspjeli su nagovoriti glumca Leonarda Nimoya da još jednom postane legendarni Vulkanac i posudi glas kolekcionarskoj lutki koju Sheldon ponosno drži na svom radnom stolu. Naime, nakon što će odbiti raspakirati figuricu Star Trek transportera iz 1975. koju mu je poklonila Penny, Sheldon će usnuti kako ga figurica Spocka ohrabruje i nagovara da ‘probudi svoju ljudsku polovicu’, otpakira figuricu i malo se zaigra.

“Neopisivo sam uživao na snimanju epizode. Svi oni čine talentiranu skupinu koja je stvorila pametan i smiješan show, a zbog njih sam se osjećao i više nego dobrodošao!”, rekao je Leonard Nimoy. “Dugo smo nagovarali umirovljenog g. Nimoya da nam se pridruži, tako da se sad ne mogu sjetiti zbog čega je i pristao. Za sad smo pustili samo njegov glas, ali smo se dogovorili da ćemo u idućim sezonama, malo pomalo, pokazivati još neke dijelove njegovog tijela”, rekao je Bill Prady, izvršni producent serije “Teorija velikog praska”.

Ali Nimoy nije jedina zvijezda koja se priključila velikom popisu gostiju. I dok je Mr. Spock posudio samo glas, svjetski priznati teoretski fizičar i kozmolog, Stephen Hawking, prihvatio je pojaviti se u epizodi u kojoj će posjetiti Sheldona na radnom mjestu, a sve kako bi s njim, kao svojim vatrenim obožavateljem, podijelio neke stručne zamisli. No situacija će se, naravno, izmaći kontroli…

“Mnogi nas pitaju koga bi najradije ugostili u seriji, a mi im uvijek sa smiješkom odgovaramo – Stephena Hawkinga, znajući da je astronomski mala šansa da on pristane. Iskreno, nisam posve siguran tko je zaslužan što ga imamo. Neka to i dalje ostane misterij koju jedino može znati – Stephen Hawking”, rekao je Prady.

Peta, posljednja snimljena i producirana sezona serije “Teorija velikog praska”, koja je u SAD-u bila prikazana ove godine, završit će s prikazivanjem na RTL2 u utorak 10. srpnja, i to spektakularnim vjenčanjem Howarda Wolowitza i njegove odabranice Bernadette, prije negoli se mladoženja ‘lansira’ u svemir.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.