Dulce Maria

Dulce Maria iz Rebelde pita fanove: “Želite li me gledati u novoj telenoveli?”

Obožavatelji Dulce Marije našli su se u nezavidnoj situaciji – moraju izabrati žele li da se njihova omiljena pjevačica i glumica nastavi baviti glazbom ili da je ostavi po strani te se posveti novoj sapunici!

Dulce Maria

Poznata meksička glumica i pjevačica Dulce Maria, poznatija kao Roberta u megapopularnoj teen-sapunici “Rebelde”, u zadnje se vrijeme posvetila samo glazbi i zbog toga je odlučila postavili pitanje svojim obožavateljima na Twitteru: žele li je vidjeti u nekoj novoj telenoveli. Točnije, zaigrala bi u telenoveli “Amores Verdaderos”, gdje bi se borila za ljubav glavnog junaka. Naravno, to podrazumijeva da bi na neko vrijeme zapostavila svoju glazbenu karijeru, jer je poznato da se Dulce voli u potpunosti posvetiti projektu na kojem radi.

Njena zadnja telenovela bila je teen-drama „Verano de amor“ (Ljeto ljubavi), gostovala je u popularnoj meksičkoj drami/psihološkom trileru “Mujeres Asesinas” (Žene ubojice), a poslije se posvetila filmu i zaigrala u “¿Alguien ha visto a Lupita?”

U posljednje vrijeme najviše je, ipak, možemo čuti kroz njezine poznate pjesme, poput “Inevitable”, “Ya No” i “Ingenua”. Godine 2010. lijepa je pjevačica izdala album “Extranjera” (Strankinja), kad je izjavila da album ne smatra samo projektom, nego da glazba predstavlja nju i ono kako se osjeća.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.