Budva finale

Finale prve sezone “Budve”

Napokon je netko spustio Savu Bačića na zemlju, i to doslovno!

Budva finale
Budva na pjeni od mora – finale sezone u nedjelju, 8.7. u 20 sati na RTL Televiziji

U posljednjoj epizodi prve sezone serije „Budva na pjeni od mora“ tajanstveni Posejdon oteo je i zatočio Savu, smatrajući ga glavnim krivcem za događaje koji su u prošlosti pogodili njegovu obitelj. Zbog toga ga ostavlja da umre od gladi!

U napuštenoj tvornici veliki gazda Budve, Savo Bačić, očekuje sudbinski rasplet koji mu je namijenio Martin, odnosno Posejdon. Iako mu Posejdon pokušava objasniti razloge otmice, veliki tajkun ne shvaća da mu novac neće pomoći u oslobađanju. I dok se Savo bori za život, Nađa i Bojana oplakuju njegov nestanak svađajući se i predbacujući si pritom krivnju zbog nastale situacije, a Lunjo tješi izbezumljenu Linu. Čak se i Jovo, iako nevoljko, uključio u potragu za Savom i inspektoru Mirko otkrio važan podatak!

I Olga je te večeri slomljena srca… Nakon što joj je voljeni Mile rekao da se nakratko mora vratiti u Beograd i zamolio je da odgode početak zajedničkog života u Budvi, Olga je shvatila da se uzaludno nadala njihovoj vezi.

Je li Olga opet izgubila vjeru u ljubav, je li Savo shvatio da silno bogatstvo uništava njegovu obitelj, te što se na kraju dogodilo s Bačićima, Radmilovićima i ostalim Budvanima, gledatelji će moći pogledati u napetoj završnici prve sezone serije „Budva na pjeni od mora“, koja će biti emitirana u nedjelju, 8. srpnja u 20:00 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.