Sheena

Sheena: kraljica džungle – druga sezona

Gledatelji Doma TV-a će od 18. srpnja imati prilike gledati nove epizode pustolovne serije “Sheena: kraljica džungle” s prelijepom Genom Lee Nolin u naslovnoj ulozi.

Sheena
Sheena: Kraljica džungle – druga sezona od 18.7. radnim danima u 22:30 na Doma TV-u

U drugoj sezoni pojedine epizode je režirao Goran Gajić, inače suprug poznate glumice Mire Furlan. Gajić je osim ove serije radio i kao redatelj na mnogobrojnim projektima poput serija “Oz” i “Babilon 5”, a potpisuje i režiju 25 epizoda serije “Vratit će se rode”. Goran Gajić režirao je i spot Plavog orkestra “Suada”.

U zanimljivom finalu prve sezone “Sheene” Olsen predlaže da uhvate glavnu junakinju zbog prodaje bogatom klijentu, a novi nastavci donose još uzbudljivije pustolovine lijepe Sheene. Vladarica džungle tako će se naći u središtu trgovine drogom, a neće se moći opustiti i zbog ostalih opasnosti koje vrebaju te novostima iz moderne civilizacije.

Serija je nastala prema klasiku, istoimenom stripu iz 30-ih i 40-ih godina prošlog stoljeća. Sheena je lijepa i hrabra čuvarica afričkog raja kojemu prijeti moderna civilizacija. Mladu djevojku Sheenu odgojio je posljednji živući član Kaya, plemena čiji pripadnici imaju mističnu moć mijenjanja oblika u životinjski. To je dar koji posjeduje i Sheena koja se također može preobraziti u životinju i neprepoznatljiva se kretati džunglom te se boriti protiv vanjskih sila koje prijete La Mistasu, njezinom prvotnom domu. Serija prati Sheenin odnos s američkim pustolovom Mattom Cutterom (John Allen Nelson), njegovim pomoćnikom Mendlesohnom (Kevin Quigley), Sheeninom duhovnom mentoricom Kali (Margo Moorer) koja joj je podarila sposobnost povezivanja s unutarnjim duhom životinje i Rashidom (Veryl Jones), plemenitim Masai rendžerom.

Gena Lee Nolin brzo je prerasla u međunarodnu zvijezdu glumeći u pustolovno-akcijskoj seriji Sheena. Zbog ove uloge provela je mnoge sate s instruktorom borilačkih vještina i trenerima životinja kako bi se pripremila za ulogu braniteljice tropskog raja. “Bilo je to zaista posebno iskustvo u kojem sam puno naučila.” – komentirala je glumica svoj rad u društvu raznih životinja. Glumica Nolin pojavila se u reklamnim kampanjama, a također je dobila ulogu i u komediji The Flunky, u kojoj glumi u društvu Farrah Fawcett i Deana Stockwella. Rođena u Duluthu, Minnesoti, s obitelji se tijekom srednje škole seli u Las Vegas gdje započinje karijeru modela. Pobjeđuje na natjecanju agencija Ford i Elite i osvaja titulu Miss Barbizon USA. Nova stepenica u karijeri uslijedila je 1994. godine kada postaje prezenterica u ‘The Price is Right’. Još jednom dokazavši da je njena ljepota neupitna, Nolin je u velikoj konkurenciji dobila angažman u CBS-ovom game showu. Iste godine pojavljuje se i u CBS-ovoj daytime sapunici “The Young & the Restless”, zatim se pojavljuje kao voditeljica “USA Network special: The 50th Anniversary of the Bikini”. Na audiciju za “The Price is Right” odlazi na nagovor čovjeka za kojeg će se kasnije udati, Grega Fahlmana. U showu je glumica zapela za oko producentu serije “Baywatch” Douglasu Schwartzu. Nolin tako ubrzo postaje jedna od najpopularnijih glumica 11 godina duge serije Baywatch. Nolin trenutno živi u Scottsdaleu u Arizoni sa suprugom i sinom.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.