[VIDEO] Počelo snimanje druge sezone Galilea


Nakon uspješne pilot faze emisije “Galileo” i prve sezone, koja je polučila veliki uspjeh, a prosječni udio u gledanosti ove emisije je od 2011. na 2012. narastao za 3% (sa 17 na 21%, u ciljnoj skupini od 18-49 godina), krenulo je snimanje druge sezone!

Nino Štambuk motorić

Galileo i Nino Štambuk vraćaju se s novim epizodama u 2. sezoni od jeseni na RTL TV

Odakle stižu traperice, koji je najbizarniji desert na svijetu, je li crni kruh uistinu zdraviji od bijelog te još mnoštvo zanimljivih pitanja i odgovora ove jeseni čeka gledatelje RTL-ove emisije “Galileo”.

Zabavno-obrazovna emisija s voditeljem Ninom Štambukom krenula je sa snimanjem druge sezone u kojoj će biti još više nevjerojatnih tema i pitanja na koja će Nino donositi odgovore.

“Mogu priznati da mi je nedostajao ‘Galileo’ i da sam ga se baš zaželio! Jako se veselim drugoj sezoni! Super je ponovno biti pred kamerama i nadam se da će gledatelji uživati u novim temama kao i ja”, rekao je Nino. Simpatični će se voditelj ponovno, za potrebe snimanja, upustiti u raznorazne smiješne, ali i pomalo opasne situacije, pa će ga gledatelji moći vidjeti s gomilom kukaca u rukama, kako po studiju vozi najmanji motor na svijetu ili kako se snalazi s mačem i štitom u ruci.

Ljubitelji “Galilea” aktivni su i na Galileo facebook stranici, gdje uz zanimljive teme i video klipove iz svijeta znanosti, svi s nestrpljenjem očekuju drugu sezonu, a za Ninu Štambuka kao voditelja, fanovi imaju samo riječi hvale.

Druga sezona “Galilea” donosi mnoštvo informacija koje će gledatelje potaknuti na razmišljanje o tome koliko zapravo malo znamo o svijetu koji nas okružuje!

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s