Vanda Winter

Vanda Winter vraća se na scenu i priča istu priču!

Jedan od najljepših glasova vraća se na hrvatsku estradu! Mlada i prelijepa glumica i pjevačica Vanda Winter ponovno je zaplovila u glazbene vode.

Vanda Winter

U eter radijskih postaja ovih je dana premijerno pušten novi singl “Ista priča”, koji se dosad ekskluzivno zavrtio na valovima Soundset radijske mreže. Najava je to novog solo albuma koji će se do kraja godine pojaviti na tržištu u izdanju Yammat Recordsa.

– Na novom singlu, koji bih opisala kao “malo drugačiji plesni pop”, gitare je kao gost odsvirao Emil Aleksander, a producirao ga je Alen Balen. Jako sam sretna s rezultatom koji smo na kraju postigli. Cijeli album na kojem zajedno radimo bit će, nadam se, ugodno iznenađenje i osvježenje za sve ljubitelje dobre glazbe. Možemo obećati da ćemo radeći na materijalu ostati vjerni svom glazbenom ukusu i glazbi koju volimo, jer je to ujedno i jedini način na koji možemo funkcionirati iskreno, autentično i kreativno – kaže Vanda Winter.

Podsjetimo, pod etiketom Yammat Recordsa, svoja izdanja objavljaju vrlo hvaljeni Nipplepeople, Das Wegas, Agramsville te, naposljetku, i sama grupa Yammat.

U najavi je i ekskluzivna MTV premijera pripadajućeg video spota “Ista priča”, snimljenog u produkciji Tomislava Marića. Za potrebe spota, čak šest različitih Vandinih vizualnih transformacija osmislio je proslavljeni modni dvojac eNVy room u suradnji s majstoricama filmske frizure i šminke – Irenom Ružić i Snježanom Gorup.

Objavu glazbenog videa pratit će i promocija nove službene web stranice http://www.vandawinter.com koja u sofisticiranom dizajnu webmasterice Roberte Grofelnik sadrži sve bitne i reprezentativne materijale vezane uz dosadašnju Vandinu karijeru glazbenice i glumice.

Pridružite se Vandinoj službenoj Facebook stranici!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.