Ana Brenda Contreras ukrala nam je snove

30.07.2012

TV novosti


Ana Brendu, dobitnicu nagrade “Premios Juventud”, uskoro ćemo ponovno gledati kao zlu Mauru u telenoveli “Magična privlačnost” (Sortilegio).

Ana Brenda Contreras

Ana Brenda Contreras osvojila je nagradu na dodjeli Premios Juventud koju je i vodila

Ana Brenda Contreras, lijepa glumica koju smo zadnji put gledali u telenoveli “Teresa” kao Auroru, na nedavnoj dodjeli “Premios Juventud” (gdje je ujedno i bila voditeljica), osvojila je nagradu u kategoriji “Djevojka koja mi je ukrala snove” (Chica que me quita el sueno). Nagradu je definitivno zaslužila svojim talentom, radom, trudom i osmijehom.

Nakon telenovele “Teresa” mlada glumica je snimila još jednu uspješnu telenovelu “Zakon bez ljubavi” (La que no podia amar) s Jorgeom Salinasom i Joseom Ronom, koja je s prikazivanjem u Meksiku završila u ožujku ove godine. Za svoju ulogu Ana Paule dobila je pozitivne kritike, a i mnogi gledatelji koji su pratili telenovelu primijetili su da je Ana Brenda imala izvrsnu kemiju s Jorgeom Salinasom. Producent Castro nije htio otkriti do samog kraja s kim će ostati Ana Paula jer se u početku prepostavljalo da će ostati sa Jose Ronom, no tijekom sapunice je došlo do promjene i lik Ane Paule je završio s hendikepirnim Rogeliom (Salinasom).

Ana Brenda se bavi i pjevanjem pa je snimila jednu posebnu pjesmu baš premijerno za telenovelu “Zakon bez ljubavi”, nazvanu “Ne mogu voljeti” (No puedo amar).

Glumica je izjavila da će se jedno vrijeme odmoriti od telenovela i malo više posvetiti glazbi, a i uživati u slobodnom vremenu s dečkom Danielom.

Oglasi
, , ,

About Melisa Osmanović

Melisa je dopisnik portala MojaTV i velika zaljubljenica u telenovele. Priprema novosti o latinoameričkim glumicama i glumcima koje svakodnevno gledamo na domaćim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Melisa Osmanović

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s