Na putu prema dolje 3

Na putu prema dolje – treća sezona

Nestabilan. Neuništiv. Opasan. Oboljeli kemičar u novoj sezoni izvrsne serije “Breaking Bad” u večernjem terminu na Doma TV.

Na putu prema dolje 3
Na putu prema dolje - treća sezona, od 23. kolovoza u 23:25h na Doma TV-u

Podsjetimo se… Pedesetogodišnjak Walter (Bryan Cranston) saznaje da su mu preostale samo dvije godine života nakon što mu je dijagnosticiran karcinom. Kako bi poštedio suprugu Skyler (Anna Gunn) i svog sina Waltera (RJ Mitte), 17-ogodišnjaka oboljelog od cerebralne paralize zaklinje se kako će učiniti sve što je potrebno da bi svojoj obitelj osigurao što sigurniju budućnost. U najboljoj namjeri, sa svojim prijateljem Jessejem (Aaron Paul) ulazi u svijet droge i kriminala te mu više nema povratka…

U novim nastavcima treće sezone serije “Na putu prema dolje” kemičar i preprodavač droge Walter želi vratiti poljuljano suprugino povjerenje te joj priznaje kako se bavi proizvodnjom i krijumčarenjem droge zbog čega ona ,sva zaprepaštena, odmah zatraži razvod. U međuvremenu Gus ponudi Walteru tri milijuna dolara da proizvodi narkotike za njega, uz što mu nudi osiguranje s državne razine i briljantnog asistenta Galea (David Costabile). S druge strane, Jesse sam počinje s proizvodnjom te je tajno prodaje, ali mu uskoro Hank koji radi za DEA –u staje na put s dokazima za njegovo uhićenje. Kako bi se obranio, Jesse prijeti Walteru da će i njega izdati policiji ako ga privedu, stoga mu Walter ponudi Galeovo mjesto u laboratoriju.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.