Beren Saat

Fatmagul glumi kći Monice Belluci

Dok gledatelji s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone serije “Izgubljena čast”, kurdski redatelj Bahman Ghobadi završio je svoj film “Rhino Season” u kojem Beren Saat tumači jednu od uloga.

Beren Saat
Strasti Orijenta – FINALE 24.8. | Izgubljena čast – 2. SEZONA 26.8. od 20 sati na Novoj TV

Beren Saat je u filmu utjelovila kći glumačke dive Monice Belluci. Bellucci se okušala u projektu ovog nagrađivanog redatelja (Kornjače mogu letjeti) i to u ulozi Minah, supruge pjesnika Sahela (glumi ga Behrouz Vossoughi), koja dolazi u Istambul sa svoje dvoje djece uvjerena da njezin suprug nije živ.

Lijepa glumica Beren, koju hrvatska publika poznaje kao plahu Fatmagul, tako je krenula i u osvajanje velikog ekrana te je stala uz bok velike glumačke dive kao što je Monica Belluci.

Nakon isteka “Strasti Orijenta” u kojima je glumila Bihter, Beren Saat se od nedjelje vraća na Novu TV u novim nastavcima serije koja je u prvoj sezoni privlačila 750.000 gledatelja. Snimanje serije “Izgubljena čast” u Turskoj je završilo u lipnju, nakon čega se Beren otisnula na zasluženi godišnji odmor. Iako su srpski mediji pisali kako se odmara upravo na Jadranu, mlada glumica otvorila je sezonu kupanja u Bodrumu, u svojoj zemlji.

Beren Saat Fatmagul

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.