Dolores Lambaša

Zločesta Dolores Lambaša dolazi u Ružu vjetrova!

Za nekoliko tjedana u program RTL-a vraća se vaša omiljena dramska serija “Ruža vjetrova”, a s njom i neke nove TV zvijezde.

Dolores Lambaša
Dolores Lambaša postaje fatalna odvjetnica Tamara u novim epizodama Ruže vjetrova

Nova sezona “Ruže vjetrova” donosi i nova vruća iznenađenja, a najveće od njih svakako je Dolores Lambaša, koja u popularnoj seriji ove jeseni postaje fatalna Tamara Marin!

Živote će ostalim likovima u seriji zapetljati ruku pod ruku s Mirajem Grbićem, novim glavnim negativcem, koji na malim keranima postaje zločesti Ranko Mrčela.

“Mislim da smo ja i moj partner uvedeni u seriju baš kao opozit svim dobrim likovima, da malo tu zakuhamo skandala – kako se kaže u Splitu”, našalila se Dolores.

Prije snimanja, nauživala se na godišnjem odmoru, kojeg je ovog ljeta, za razliku od prošlih godina i egzotičnih putovanja s Josipom Radeljakom, provela na Jadranu.

U drugoj sezoni “Ruže vjetrova” Dolores će utjeloviti atraktivnu odvjetnicu Tamaru koja poslovno surađuje s ljudima iz kriminalističkog miljea. Vođena motom – cilj opravdava sredstvo, ruši sve pred sobom na putu ka cilju. A njezin cilj je muškarac! Televizijska zloća, koja je itekako potrebna da bi radnja bila dinamična i dramatična, zapravo nema nikakve veze s atmosferom na snimanju. Dolores priznaje da se na setu Ruže vjetrova osjeća kao kod kuće: „Sa većinom profesionalaca već sam surađivala na dvije serije, a kad sam došla svi su me lijepo dočekali“. Iako je rodom iz Šibenika, glumicu posebno veseli angažman u Splitu: „Ovaj grad ima dušu, ljudi su srdačni i iskreni“, zaključila je Dolores.

Dolores Lambaša
Prekrasnu Dolores Lambaša gledat ćemo u drugoj sezoni Ruže vjetrova | Foto: Facebook

Mlada glumica Dolores Lambaša diplomirala je na dramskoj akademiji u Zagrebu. Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji već mogli vidjeti u glavnim ulogama, u serijama “Dobre namjere” i “Zakon ljubavi”, dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK, “Dom Bernarde Albe”, u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele. Film kojim se najviše ponosi je pak “Vjerujem u anđele”, a nagrađen je sa sedam nagrada publike diljem svijeta. Osim glume, Dolores svira klavir, pjeva, a skrivena strast joj je pisanje poezije i proze.

Tamara je negativka koja će u drugoj sezoni stvarati spletke i intrige koje će sve vjerne gledatelje ovu jesen zasigurno prikovati uz male ekrane i RTL Televiziju u drugoj sezoni „Ruže vjetrova“!

Jedna misao o “Zločesta Dolores Lambaša dolazi u Ružu vjetrova!”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.