Rosario

Rosario (Rosario Tijeras)

Rosario je djevojka koju život nije mazio. Ona ne zna voljeti, jedino što zna je ubijati. Ne propustite uzbudljivu i napetu seriju na Doma TV-u!

Rosario
Rosario – nova kriminalistička serija od 3. rujna radnim danima u 01:00h na Doma TV-u

Ovo je priča o Rosario, djevojci rođenoj i odgojenoj u gradskom predgrađu, koja je postala legenda. Bez obzira na njezin odgoj, Rosarijina je ljepota očarala dvojicu mladića iz višeg staleža: Antonija i Emilija. Rosario, koju su svi u njezinoj okolini neprestano maltretirali, zlostavljali i napadali, i sama postaje profesionalni ubojica. U suprotnosti je s Antoniom, mladim arhitektom koji je odrastao u drukčijoj okolini. Naivni idealist po prirodi, Antonio se zaljubljuje u Rosario za vrijeme pobune u srednjoj školi. Ona ga strastveno poljubi pred cijelom školom. Budući da ne može izbrisati Rosario sa svojih usana i iz svog srca, Antonio zamoli Emilija da potraži tu tajanstvenu djevojku. Antoniovi i Rosarijini putovi više će se puta preplesti, a sa svakim će se susretom on sve više zaljubiti u tu divlju i hrabru djevojku. Kad je izbace iz škole, Rosario i njezina prijateljica Dayra pridružit će se mafijaškoj skupini koju vodi Papa, koji će kasnije brutalno ubiti Dayru. Da bi sebe obranila i osvetila prijateljičinu smrt, Rosario ubija okrutnog trgovca drogom. Antonio će zbog bijega morati potpuno žrtvovati svoj život i društveni status, ali će dobiti priliku boriti se za njihovu ljubav. No Rosario ne zna voljeti… Ona zna samo ubijati.

Maria Fernanda Yepes rođena je 23. prosinca 1980. godine u Medellinu u Kolumbiji. Karijeru je počela kao model i to u dobi od 14 godina. Pojavila se na listi najseksi modela za kupaće kostime tri godine zaredom (2007.-2009.godine). Studirala je psihologiju, sociologiju i novinarstvo. U vezi je s Arapom Bethkeom, glumcem kojeg gledatelji Doma TV-a mogu gledati u seriji “Plamen ljubavi”.

Serija se temelji na istoimenom kolumbijskom filmu iz 2005. godine koji je nastao prema romanu Jorgea Franca. Film je bio nominiran za nagradu Goya u kategoriji najboljeg stranog filma te je drugi po box officeu u povijesti kolumbijske kinematografije.

ROSARIO TIJERAS je prelijepa i privlačna mlada djevojka odrasla u siromašnom dijelu grada. Ona je ponekad nježna, a ponekad nasilna. Živi u svijetu u kojem je oduzimanje života jedini način da se preživi. U takvom okruženju prelijepa Rosario je predmet želje svakog ondašnjeg muškarca. Naći će ljubav s dva mladića iz visokog staleža. Jednom od njih dat će srce, a drugom svoje tijelo.

ANTONIO DE BEDUT je mladić idealist i sanjar koji razvija platonsku ljubav prema Rosario, tajanstvenoj djevojci iz slama. Nakon njihovog prvog zanimljivog susreta Antonio će učiniti sve da ostane s Rosario. No ona će se odlučiti za Antonijevog najboljeg prijatelja Emilija.

EMILIO ECHEGARAY je skroman mladić, iako sin važnog bogataša u gradu. On je savršeni zavodnik kojeg žene obožavaju. No Emilio više od svega voli opasnost i adrenalin te se zaljubi u ženu koja mu sve to pruža. Zajedno će Rosario i Emilio otkriti strast za koju nisu vjerovali da postoji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.