Stuart Mali

Stuart Mali (Stuart Little: The Animated Series)

Crtana serija koja oduševljava djecu širom svijeta, a glasove su likovima posudili David Kaufman i poznati dr. House – Hugh Laurie.

Stuart Mali
Stuart Mali – crtana serija u 13 epizoda od 3. rujna radnim danima u 6:20h na Novoj TV

Polusatna humoristična crtana serija, temeljena na istoimenom filmskom hitu “Stuart mali”, prati dogodovštine miša Stuarta. Stuart je mali miš koji njeguje svoj avanturistički duh. S druge strane Jurica je čovjek, ali i stariji brat mišu Stuartu. Na početku Jurica je nesiguran u sebe sve dok u njegov život ne uđe Stuart. Upravo je miš taj koji Juricu ohrabri da se usudi istraživati i da prihvati nove izazove u životu.

U prvom nastavku gledamo:
Kad susjedima počnu nestajati mesne štruce, Stuart zaključuje da je za to kriv Kradljivac mesnih štruca. Gospođa Mali upravo priprema mesne štruce za dobrotvornu školsku priredbu, pa se Stuart i Jurica bace na veliki zadatak zaštite kuće od lopova. Zaključaju vrata, istreniraju psa čuvara i čak postave klopke. Pahuljica je odlučan uzeti mesnu štrucu za sebe, a za to okriviti Kradljivca.

U međuvremenu gospodin Mali nadgleda Martu koja je u fazi kopiranja svega što vidi. Na kraju dečkima klopke upale – uhvate nevinog perača prozora, ali i pravog kradljivca, mačka Montyja.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.