Nasljednici na RTL-u 2

31.08.2012

Sapunice, TV najave


Po isteku svih epizoda latinoameričke telenovele “Klon”, na RTL-u 2 emitirat će se telenovela “Nasljednici”.

Nasljednici

Nasljednici – nova telenovela od 14. rujna radnim danima u 15:00 sati na RTL-u 2

Nepoznata žena ući će u živote petorice braće tražeći ono što joj zakonski pripada, ne sluteći da će se u jednog od njih i zaljubiti!

Iako potječu iz siromašnih obitelji, Juana (Mario Cimarro), Pedra (Ezequiel Montalt), Gaspara (Fabián Ríos), Lucasa (Jonathan Islas) i Josea (Jose Luis Resendez) pod svoje su okrilje, pukom srećom, uzeli bogati usvojitelji, koji su ih odgajali kao vlastitu djecu. Sva petorica odrastala su pod istim krovom, u društvu mnogih radnika na velikom obiteljskom posjedu, a u znak zahvalnosti prema svom usvojitelju, g. Emiliju del Monteu, braća su sa zadovoljstvom preuzela nova prezimena. Tijekom svih tih godina živjeli su u idili i savršenstvu jer, osim što su imali sve, momci su se s lakoćom brinuli za obiteljski posao i životinje na najuspješnijem imanju u okolici, „La Arboleda“, ne sluteći da će njihova sreća uskoro biti ugrožena! Naime, na dan proslave zaruka Juana i njegove dugogodišnje djevojke Juliete Millan (Margarita Muñoz), obiteljski odvjetnik obavijesti obitelj del Monte o nezamislivoj istini koja se godinama vješto skrivala. Prema oporuci nedavno preminulog Emilia, bogati vlasnik velebnog ranča ima biološku kćer Paulu del Monte (Marlene Favela), prekrasnu, elegantnu i neustrašivu mladu damu koja će istog trena postati i najgora prijetnja petorici braće jer zahtijeva dio očevog nasljedstva, koji joj zakonski i pripada. Bez obzira što je Emilio skrivao njezin identitet od rođenja, Paula će svim silama pokušati zaštititi svoje interese i ispuniti obećanje koje je davno dala svojoj majci, pa čak i živjeti na ranču s braćom ako je potrebno. Paula nije niti zamišljala da će se, usred traganja za pravdom i planiranja osvete, zaljubiti u najstarijeg polubrata Juana prema kojem osjeća snažnu privlačnost. Zbog te neočekivane situacije, Paula će promijeniti svoje prioritete pa će, osim želje da postane vlasnicom obiteljskog posjeda, htjeti osvojiti i Juanovo srce. Nakon njenog pompoznog dolaska na ranč, život posvojene braće više neće biti isti jer će nova „nasljednica“ izazvati dosad nezamislive, najljuće reakcije i pobuditi najjače strasti u svim članovima obitelji del Monte!

Najzgodniji i najpoželjniji mladići u regiji, petorica braće Del Monte, imali su sve što se poželjeti može, ljubav, sreću i bogatstvo. No samo zbog jedne osvetoljubive žene, u jednom su danu izgubili sve što su godinama uspješno gradili! Što im je sudbina namijenila i hoće li ipak naći mir i ljubav, gledatelji će doznati kroz 128 epizoda novog serijala “Nasljednici” koji će se početi prikazivati od petka 14. rujna u 15:00 sati na RTL-u 2.

Detaljnije o telenoveli Nasljednici

Juan del Monte (Mario Cimarro)
“Vlasnik”
Najstariji je od petero braće koje je usvojio Emilio del Monte nakon što im je majka umrla. Nakon Emiliove smrti, Juan postaje glava obitelji, odgovoran za najvažnija pitanja vezana uz obiteljski posao na ranču. U stabilnoj je vezi s Julietom već deset godina. Međutim, Juan će se naći u nepredviđenim situacijama kada u njegov život uđe Paula del Monte i ukrade mu srce.

Paula del Monte (Marlene Favela)
„Legitimna kći“
Začeta je u preljubničkoj aferi i jedina je biološka nasljednica del Monte carstva. Paula je lijepa žena koja ne zna za strah i ništa je ne sprječava u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. No kada se iznenada zaljubi u posvojenog brata Juana, Paula će promijeniti svoje prioritete…

Jose del Monte (Jose Luis Resendez)
„Uvrijeđeni brat“
On je markantan i ambiciozan muškarac s jakim karakterom koji taji strastvenu vezu s udanom Beatriz. Josea jako muči prošlost, pogotovo činjenice da je rođen u siromaštvu i da je naglo postao siroče pa vjerojatno zbog toga svoju braću zove „grupa stranaca“. U njemu se svakodnevno bore osjećaji ljubavi i mržnje prema najstarijem od njih, Juanu, a zbog svog karaktera uspjet će nauditi onima koji ga najviše vole.

Lucas del Monte (Jonathan Islas)
„Najmlađi brat“
Iako najmlađi, Lucas je pametniji od ostale braće, dobronamjeran i pozitivan. Osjetit će platonsku ljubav prema „novoj“ sestri Pauli, zbog čega će ulaziti u nezgodne situacije s ostalom braćom i neće primijetiti da ga Rosario Millan tajno voli.

Pedro del Monte (Ezequiel Montalt)
„Posrednik“
Najkarizmatičniji od petero braće, uvijek teži slozi i ujedinjenju u obitelji del Monte. Njegova majka, članica visokog društva, odbacila ga je još u ranom djetinjstvu, zbog čega on prezire bogatstvo i financijsku moć. Međutim, nitko ne zna njegovu najveću tajnu – jako je zaljubljen u Julietu Millan, zaručnicu svoga brata Juana…

Julieta Millan (Margarita Munoz)
„Zaručnica“
Ona je draga, lijepa i plemenita djevojka koja je skoro deset godina u vezi s ljubavi svog života, Juanom. Svakodnevno joj se udvara Juanov brat Pedro, s kojim je imala kratku vezu tijekom bolnog prekida s Juanom. Njezin život će se zakomplicirati kada na ranč dođe Paula, ali i kada se otkrije njezina afera s Pablom.

Gaspar del Monte (Fabian Rios)
„Romeo među braćom“
Plemenit mladić, rado podržava ostalu braću i prijatelje, ali je eksplozivnog temperamenta. Od sve braće, Gaspar ima najprisniji odnos s Emiliovom ženom, svojom usvojiteljicom, a mrzi Sofiju iz dna duše jer je smatra krivom za majčinu smrt. Njegova najveća ljubav je Guadalupe, no svoju ljubav moraju čuvati u tajnosti jer se njihove obitelji međusobno mrze.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s