Galileo Nino Štambuk

Nova sezona Galilea donosi mnoštvo dobre zabave i opasnih pothvata voditelja!

Zabavno-obrazovna emisija “Galileo” kreće u 2. sezonu emitiranja!

Galileo Nino Štambuk
Galileo – druga sezona od 10. rujna svakog radnog dana u 17:10 na RTL Televiziji

Svi ljubitelji neobičnih tema i pitanja na koje nisu znali odgovore moći će odahnuti, jer odgovori dolaze, a kroz svakodnevne epizode vodit će nas Nino Štambuk i Goran Fistanić.

Tako će gledatelji već u prvoj epizodi imati priliku saznati zašto neki ljudi imaju traume još iz školskih klupa na riječ matematika, te zbog čega si netko ne može predočiti činjenicu što uopće znači 2 plus 2. Osim problema s brojkama, neki imaju problem i odabrati biljke za stan, pa će se tako odgovoriti na pitanje i kako kupiti zdravu biljku i ispravno se brinuti o njoj. A zanima li vas život u doba starog Rima te kako je izgledao život gladijatora, otkrit će gledateljima voditelji Nino i Goran.

U drugoj sezoni Galilea gledatelje očekuje mnogo dobre zabave i komičnog pristupa temama od strane voditelja, a “Galileo” donosi odgovore poput onih tko je izumio traperice, zašto nastaje perut, je li moguće živjeti bez novca, koji je najluđi hobi na svijetu te mnoštvo drugih.

Mnogi će se zasigurno dobro nasmijati kad vide Ninu kako vozi najmanji motor na svijetu, bori se s gušterima i kukcima ili pokušava pojesti 10 kilograma čokolade! Stoga ne propustite nove, svakodnevne epizode Galiea od 10. rujna u 17:10 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.