Stipe u gostima – peta sezona

Skoro pristupanje Hrvatske u EU donosi nam mnoge promjene, kako na općem, društvenom planu, tako i na osobnom.

Stipe u gostima S05
Stipe u gostima – peta sezona, od 16. rujna nedjeljom u 21:05 na HTV1

Mnoge agencije financirane novcem iz raznih europskih fondova u potrazi su za mladim talentima, pa tako i Agencija za praćenje veterinarskih inspekcija pri državnom institutu za stočarstvo u kojoj su prepoznali godinama zatomljene, skrivene i neprepoznate mogućnosti Ive Ivića. Naravno, takva prilika se ne propušta te Ive (Vedran Mlikota) postaje vrijedan i uvažen član naše male zajednice koja će zahvaljujući novootkrivenim Ivinim talentima zasigurno brže i bolje postati dijelom velike europske obitelji.

Ivine poslovne obveze, naravno, priječe mu obavljanje kućanskih poslova i vođenje kućanstva. Na svu sreću, brigu oko kuhinje preuzet će Stipe (Filip Radoš) kojeg, uz povremen osjećaj osamljenosti, brine Ivina novo probuđena ambicioznost uslijed koje je upravo Ive postao kandidat za voditelja ogranka Agencije. Problem je što je sjedište ogranka tamo negdje oko Kaštela. A Stipi odlazak iz Zagreba nije ni nakraj pameti. Kao ni Lani (Suzana Nikolić), uostalom.

Uz novi Ivin posao i njegove nove kolege, Đivu (Frano Mašković) i Stanku (Marijana Mikulić), očekuju nas promjene i u lokalnom kafiću gdje Konobar (Borko Perić) kao diplomirani komparatist konačno nalazi posao u struci te mu kao zamjena stiže Jagoda (Areta Čurković). Jagodi je Paško (Alen Šalinović) više nego drag, a pomutnju će unijeti i atraktivna Mirina (Hrvoje Kečkeš) sestrična Kristina (Helena Minić).

Nova, peta sezona ima 20 nastavaka, a gledat ćemo je nedjeljom na Prvom programu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.