Mehmet i supruga Arzum

Protagonist serije Polja nade u braku s Miss Europe

Mehmet i supruga Arzum
Mehmet Aslantug (Muzafer iz ‘Polja nade’) šesnaest je godina u braku s Arzum Onan

Mehmet Aslantug poznati je turski glumac koji se pojavio u 25 filmova od 1981. godine kad je započeo svoju glumačku karijeru. Glumio je i u filmu ‘Akrebin Yolculugu’ koji je 1997. godine bio uvršten u konkurenciju filmskog festivala u Cannesu. Radio je i kao producent, a 1992. je osnovao producentsku kuću. Oženio se 1996. godine s Arzum Onan, modelom i bivšom Miss Turske koja je izabrana i za Miss Europe, a danas imaju sina. Mehmet je u raskošnoj seriji na Novoj TV “Polja nade” utjelovio moćnog Muzafera za kojeg će se udati glavna junakinja Gulu.

Muzafer je četrdesetogodišnji karizmatični muškarac koji privlači žene. Njegov je otac nezakonito preuzeo vlast nad oranicama seljana, a kad je on umro, sve je to pripalo Muzaferu. Istodobno je vlasnik tvornice za preradu pamuka, najvažnije sredstvo preživljavanja lokalnog stanovništva. Izgubio je još mladu suprugu kojom se oženio prije mnogo godina i nakon njezine smrti nije se ponovno ženio.

Gledatelji ove serije moći će sljedeći tjedan vidjeti vjenčanje Muzafer i Gulu. Premda je ispunjena bijesom i željom za osvetom, Gulu će udajom za najmoćnijeg čovjeka kraja postati pobjednica nad svima. No njezino srce i dalje kuca za skromnog mladića Kemala (Caner Cindoruk).

Polja nade Muzafer i Gulu
Gulu se udaje za Muzafera – ‘Polja nade’, srijeda, 19. rujna u 18:15 sati na Novoj TV

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.