Snimljena nova uvodna špica Larinog izbora

Vrijedna ekipa najgledanije domaće telenovele “Larin izbor” ovih dana snimila je i naslovnu špicu za drugu sezonu koja na male ekrane dolazi uskoro.

Dojmove sa snimanja špice gledatelji Nove TV mogu vidjeti u IN magazinu danas od 17:25

Nakon što je u prvoj sezoni zasluženo odnijela lovorike kao najgledanija serija u Hrvatskoj, pa nakon toga, prenesena na filmsko platno gdje je rušila rekorde gledanosti filmom Izgubljeni princ, ova napeta priča s neočekivanim obratima kreće u nove pobjede. Osim novih nastavaka koje ćemo uskoro gledati na Novoj TV, ovih dana snimala se i nova naslovna špica serije. Bila je to prilika da se apsolutno cijela ekipa serije u isto vrijeme okupi na setu, na dobro poznatom mjestu i samim gledateljima, u veseloj scenografiji krčme.

– “Rijetko nam se u seriji događa da imamo ovakve scene u kojima su svi. Atmosfera ima familijarni ugođaj kad se svi nađemo” — istaknuo je jedan od redatelja serije Tomislav Rukavina.

Branko Ivanda, koji se u drugoj sezoni pridružio timu kao kreativni producent, dodao je: “Mislim da će biti izuzetno zanimljivo nakon velikog uspjeha koji je film imao, sada pogledati novu sezonu jer se spremaju apsolutno neočekivani zapleti. Imamo nove glumce, imamo i novih lica, a stara lica, ne stara po godinama, nego iz prošle sezone, dobivaju nove zadatke.”

I već na samom početku, prije nego što započne s emitiranjem, “Larin izbor” u naslovnoj špici gledateljima je pripremio iznenađenje – Nelu Zlatar u predivnoj, raskošnoj vjenčanici.

– “Zato je lijepo biti glumica, zato što imaš prilike oblačiti ovako prekrasne haljine, ne moraš se sama udavati i cijeli stres prolaziti” — izjavila je Ecija Ojdanić.

Poznatoj ekipi su se već na snimanju špice na Zagrebačkom velesajmu pridružila nova lica koja će tumačiti likove koje će publika jednako zavoljeti: Sanja Popović, David Šikić, Branimir Popović i mnogi drugi.

Više dojmova sa snimanja špice gledatelji mogu pogledati večeras u IN magazinu, dok vrijedna ekipa nastavlja snimati nove dogodovštine u Zagrebu, Splitu, Lovranu i Opatiji. Plodove njihovog rada uskoro ćemo vidjeti i u novoj sezoni serije na malim ekranima.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.