Antonija i Nina Studio 45

Studio 45: Ninu Badrić i sestre Husar gađali jajima!

Prva epizoda 3. sezone talk showa Antonije Mandić, “Studio 45”, protekla je u smijehu, dobroj zabavi i šaljivim anegdotama koje je kao gošća prve emisije prepričavala Nina Badrić.

Nina Badrić Studio 45
Studio 45 na RTL-u 2 | Nina Badrić priznala: ‘Gađali su me jajima!’

Tako je, između ostaloga, Nina Badrić prepričala da je Ivani i Mariji Husar u autu puštala svoje pjesme koje su se kasnije našle na njezinom zadnjem albumu. No, učinila je to toliko glasno da su im susjedi škole pjevanja pozvali policiju i gađali auto jajima!
– “Osim što su nam pozvali policiju, što je bilo genijalno jer smo se osjećale kao da smo na maturalcu, počeli su nas gađati jajima po autu jer smo zaista pretjerale, a bilo je iza ponoći!” — uz smijeh je ispričala Nina.

Uz Ninu, u “Studiju 45” ‘gosti’ su bili i kartonski Sulejman i Angelina Jolie, jer je Nina u posljednjem gostovanju poželjela u emisiji biti i s drugim gostima, a ne sama. Šala je uspjela, a Nina se nije odvajala od Sulejmana dok je Angelina ljubomorna virila iz pozadine.

Osim toga, Nina i Tonka su ‘uživo’ tvitale iz studija, a Nina je čak Tonki poklonila majicu inspiriranu Tonkinim twitter nadimkom ‘mara twee tonka’, te se pohvalila da ima preko 22 tisuće ‘pratitelja’ na toj društvenoj mreži te da osobno odgovara svakome tko joj se javi.

Cijelu emisiju možete pogledati klikom ovdje.

Antonija i Nina Studio 45
Antonija Mandić i Nina Badrić u Studiju 45 | Foto: @maraTonka

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.